299.000

Ref.: 010001

Villa in Benissa Costa, op slechts enkele minuten van Moraira. Deze onverwacht ruime woning heeft een oppervlakte van 120 m2 en is gesitueerd in de Urbanizatie Baladrar, nabij alle faciliteiten en op loopafstand van het strand. De woning is gelegen op een perceel van 900 m2 en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, complete keuken, woonkamer met open haard en een ruim terras. Verder beschikt de woning over infrarood-verwarming, airconditioning (warm/koud), pergola, dakterras, privé parking voor 2 auto´s en een geheel omheinde tuin met zwembad.

De woning is gelegen direct aan de kustweg tussen Calpe en Moraira, wat enige hinder van passerend verkeer kan veroorzaken. Op deze locatie komen echter weinig woningen te koop en zeker niet voor de door ons kantoor aangeboden prijs.

Gegevens

Prijs :  299.000
Plaats : Benisa Costa
Zone : Baladrar
Provincie : Alicante
Woningtype : Villa
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Uitzicht : Op het zwembad
Oriëntering : Zuid-oost
Afstand tot de zee : 150 meter

Internal Structure

Referentie : 010001
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 120 m2
Perceel : 900 m2
Zwembad : Privé
Tuin : Privé
Parking : Eigen terrein

Eigenschappen

Airconditioning
Barbecue
Bergruimte
Centrale verwarming
Dakterras
Inbouwkasten
Ommuurd
Open haard
Schuur
Wasmachineruimte

Maak een afspraak

[contact-form-7 id="61" title="Afspraak"]

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden.

error: Copyright Benicasa