175.000

Ref.: 010002

Appartement met een oppervlakte van 95 m2, gesitueerd in Edificio Frontimar, in de hoofdstraat van het centrum; Gabriel Miro. Alle faciliteiten zijn uiteraard op loopafstand en het strand ligt op slechts enkele minuten. De woning is gelegen op de 3e verdieping van een complex met lift en beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 separaat toilet, complete keuken, woonkamer en een terras van 5 m2.

Door de centrale ligging ten opzichte van het centrum, scholen en het strand, is deze woning uitermate geschikt voor eerste bewoning, maar zeker ook als investeringsobject met uitstekende verhuurmogelijkheden.

Gegevens

Prijs :  175.000
Plaats : Calpe
Zone : Centrum
Provincie : Alicante
Woningtype : Appartement
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Goede staat
Oriëntering : Noord

Internal Structure

Referentie : 010002
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 95 m2
Perceel : 100 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Geen
Parking : Op de straat

Eigenschappen

Balkon
Busstation
Inbouwkasten
Lift
Treinstation
Zeezicht

Maak een afspraak

[contact-form-7 id="61" title="Afspraak"]

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden.

error: Copyright Benicasa