Wat u zelf doet betaalt u niet Meer dan 20 jaar ervaring Altijd een professionele blik
Bent u een echter ‘Zelfdoener’ of toch meer een ‘Latendoener’? Alleen u weet hoeveel u zelf wilt doen bij de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje en hoeveel u wilt laten doen door uw makelaar. Kies daarom zelf hoeveel makelaar u precies nodig heeft. Wat u zelf doet betaalt u namelijk niet. Logisch toch? Al meer dan 20 jaar begeleiden wij kopers van een woning onder de Spaanse zon, naar welk stukje Spanje hun voorkeur ook uitgaat. Wij zijn niet alleen uitstekend op de hoogte van de landelijke huizenmarkt, maar weten ook álles over de lokale huizenmarkt in de buurt van uw nieuwe thuis in Spanje. Wij zijn meertalig en spreken Nederlands, Engels, Duits en uiteraard ook een aardig mondje Spaans. Wij overdrijven dus zeker niet als wij stellen dat wij uw taal spreken. Wij hebben daarbij al veel tevreden kopers geholpen. Wist u dat wij daarbij altijd worden ondersteund door ons juridische team?

Zelf doen of moeten wij u helpen?

Aankoopcoach Aankoopcoach + Aankoopmakelaar
Basis ondersteuning op afstand Complete ondersteuning op afstand Wij doen alles voor u!
vaste prijs:
€ 445,-
vaste prijs:
€ 1.250,-
vaste prijs:
€ 1.950,-
✓ Analyse van de woning
✓ Advies bij het onderhandelen
✓ Controle koopovereenkomst
✓ Analyse van de woning
✓ Onderhandelen en afhandelen
✓ Juridische controle documenten
✓ Complete A tot Z begeleiding
✓ Bouwkundige inspectie
✓ Volledige juridische ondersteuning
Meer over de aankoopcoach
Meer over de aankoopcoach +
Meer over de aankoopmakelaar

Dit doen wij voor u

AANKOOPCOACH het meest gekozen!
AANKOOPCOACH +
AANKOOPMAKELAAR
Zoeken van een woning (optioneel)
Afspraak maken voor de bezichtiging
Begeleiding bij de bezichtiging
Analyse van de woning
Waardebepaling van de woning
Bouwtechnische inspectie
Juridische controle documenten
Kadastrale recherche
Controle op verborgen schulden
Contact met verkopende partij
Biedingsstrategie
Ondersteuning bij onderhandelingen
Onderhandelingen voeren
Controle koopovereenkomst
Opmaken koopovereenkomst
Termijnbewaking
Vraagbaak tijdens het hele traject
Aanwezig bij eindinspectie
Begeleiding bij de notaris in Spanje
Tolkfunctie bij de notaris in Spanje
vaste prijs: € 445,- vaste prijs: € 1.250,- vaste prijs: € 1.950,-
Meer info >>> Meer info >>> Meer info >>>

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee
In Nederland en België is het al vele jaren heel normaal om een aankoopmakelaar in te schakelen bij het kopen van een huis en ook in Spanje wordt dit steeds gebruikelijker. Niet heel vreemd, want de aankoopmakelaar kan u wijzen op de valkuilen, kan objectief de staat en de waarde van de woning bepalen en u bijstaan in het gehele koopproces. Daarbij is gebleken dat een aankoopmakelaar die zijn of haar vak verstaat niet zelden 15% of lager uitkomt in de onderhandeling over de aankoopprijs dan wanneer u zelf onderhandelt. Sinds 2000 hebben wij honderden mensen aan de juiste woning in Spanje geholpen, waarbij het ons niets uitmaakt naar welk stukje Spanje de voorkeur uitgaat. Nog steeds breiden wij onze service uit, daarbij steevast gebruik makend van personen of bedrijven waarmee we al jaren een intensieve samenwerking hebben. Zo heeft Benicasa een perfect op elkaar ingespeeld netwerk, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men nu al meer dan 20 jaar van ons gewend is.

Samen zoeken wij uw woning
Vindt u het lastig om zelf een woning in Spanje te zoeken? Geen enkel probleem. Volgens het principe ‘Geen resultaat? Geen kosten!‘ kunnen wij u met onze unieke zoekservice helpen met het zoeken van een woning. En dit doen wij door heel Spanje, van noord tot zuid en van oost  tot west. Wij zoeken voor u bij door ons gecontroleerde makelaars, terwijl wij ook de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt niet vergeten. Niet zelden is een koopwoning op de particuliere markt financieel aantrekkelijker en dat is makkelijk verdienen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.