DESKUNDIGE HULP ZELF ONDERHANDELEN EEN STUKJE CONTROLE
Heeft u een woning in Spanje op het oog, dan start uw coach altijd met een woninganalyse. Op basis van alle data die wij beschikbaar hebben wordt de vraagprijs van de woning vergeleken met soortgelijke woningen die recent verkocht zijn. We adviseren u vooraf hoe u het beste de onderhandelingen kunt doen, wat u wel kunt zeggen en wat juist niet. Alles om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. Contact met de verkopend makelaar heeft u zelf, als een echte pro! Heeft u overeenstemming met de verkoper bereikt? Dan checken wij voor u de koopovereenkomst. Zo weet u zeker dat alles klopt en de afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. En dat is een hele zorg minder.

Hoe werkt het?

1 Zelf zoeken en bezichtigen
2 Woninganalyse en waardebepaling
3 Openingsbod
4 Onderhandelen als een pro
5 Koopovereenkomst en afhandeling
Stappen bekijken >>>

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de aankoopcoach? Dan kiest u voor basis aankoopbegeleiding op afstand. Zodra u een woning heeft gevonden gaat u een opdracht tot aankoopbegeleiding met ons aan. Bij het aangaan van de opdracht betaalt u via een bankoverschrijving een vaste courtage van € 445,- waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Heeft u zelf nog geen woning gevonden die aan uw wensen voldoet? Geen enkel probleem. Voor een kleine meerprijs kunnen wij u met onze unieke zoekservice helpen met het zoeken van een woning. En dit doen wij door heel Spanje, bij door ons gecontroleerde makelaars, terwijl wij ook de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt niet vergeten. Nadat u of wij een woning gevonden hebben, maken wij een duidelijke woninganalyse en globale waardebepaling. Maar wij zijn er ook voor u bij het geven van advies als u een openingsbod gaat uitbrengen, ondersteuning bij de onderhandeling, een grondige controle van het koopcontract, hulp op afstand van uw persoonlijke aankoopcoach en de termijnbewaking, zodat u weet dat het hele koopproces tot op het laatste moment zonder stress zal verlopen. Een echte succesfee dus!

Denk aan het NIE en financiering
Om een huis in Spanje te kunnen kopen heeft u een NIE nodig. Dit is een burgerlijk registratie nummer voor buitenlanders. Een NIE kunt u in eigen land aanvragen bij het Spaans Consulaat of in Spanje bij de nationale politie. U dient hiervoor een afspraak te maken en de wachttijd kan flink oplopen. Heeft u dus geen NIE is het belangrijk dat u dit eerst regelt voor u een huis in Spanje gaat zoeken. Ons kantoor kan helaas niet assisteren bij het aanvragen van een NIE. Wilt u een huis kopen in Spanje en hebt u een stukje financiering nodig? Dan adviseren wij u eerst een gesprek met een bank of hypotheekbemiddelaar te arrangeren, zodat u weet of en welke mogelijkheden er precies zijn. Indien gewenst kunnen wij u introduceren bij een Nederlandstalige hypotheekbemiddelaar.

Meer weten?
Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.