NAAR BEHOEFTE UIT TE BREIDEN WIJ ONDERHANDELEN VOOR U JURIDISCHE ZEKERHEID
Aankoopmakelaar Plus is ideaal als de Aankoopmakelaar Compleet voor u net even té compleet is. Bepaalde zaken doet u gewoon zelf, maar bij de belangrijkste zaken zijn wij er voor u om u te helpen op afstand. Gewoon om even te sparren op de momenten dat u dat nodig heeft. Wij brengen het openingsbod uit en voeren voor u de onderhandeling. Uiteraard doen wij ons uiterste best om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. Gedurende het hele proces hebben wij contact met de verkopende partij. Hebben wij overeenstemming met de verkoper bereikt? Dan checken wij voor u alle documentatie. Zo weet u zeker dat alles klopt en de afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. En dat is een hele zorg minder.

Hoe werkt het?

1 Wij zoeken maar u doet zelf de bezichtiging
2 Wij analyseren de gewenste woning
3 Wij onderhandelen voor u
4 Juridische controle van documenten
5 Vraagbaak tijdens het hele proces
Stappen bekijken >>>

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de Aankoopmakelaar Plus? Dan kiest u voor aankoopbegeleiding op afstand, met een stukje extra hulp. Voor deze complete begeleiding op afstand hanteren wij een standaard tarief van € 1.795,-. Bij het aangaan van de opdracht tot aankoopbegeleiding voldoet u 50% van het ons tarief, waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Als wij een passende woning gevonden hebben starten wij met het maken van een afspraak met de verkopende partij, zodat u de woning zelf kunt bezichtigen. Daarna gaan wij de woning samen met u analyseren. Bent u na de woninganalyse nog steeds enthousiast? Dan brengen wij, in overleg met u, een openingsbod uit en voeren de onderhandeling. Zodra wij uit uw naam overeenstemming hebben bereikt omtrent de koopprijs en condities waaronder de woning gekocht wordt, completeert u onze courtage. Wij maken vervolgens de koopovereenkomst op of controleren deze als de verkopende partij de koopovereenkomst wenst op te maken. Uiteraard laten wij alle aan ons beschikbaar gestelde documentatie door onze advocaat controleren, zodat u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt. Tijdens het hele proces zijn wij uw persoonlijke aankoopmakelaar op afstand en bewaken wij de termijnen. Veel mooier dan dit kunnen wij het niet maken!

Meer weten?
Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.