DESKUNDIGE HULP ZELF ONDERHANDELEN JURIDISCHE ZEKERHEID
Heeft u een woning in Spanje op het oog, dan start uw coach altijd met een woninganalyse. Op basis van alle data die wij beschikbaar hebben wordt de vraagprijs van de woning vergeleken met soortgelijke woningen die recent verkocht zijn. We adviseren u vooraf hoe u het best de onderhandelingen kunt doen, wat u wel kunt zeggen en wat juist niet. Alles om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. Contact met de verkopend makelaar heeft u zelf, als een echte pro! Overeenstemming met de verkoper bereikt? Dan checken wij de koopovereenkomst. Zo weet u zeker dat alles klopt en de afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. Dat is kopen zonder stress en zorgen.

 

Hoe werkt het?

1 Zelf zoeken en bezichtigen
2 Woninganalyse en waardebepaling
3 Openingsbod
4 Onderhandelen als een pro
5 Koopovereenkomst en afhandeling
> Stappen bekijken

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de aankoopcoach? Dan koopt u bij ons een bundel woninganalyses. Deze bundel kost € 395,- en geeft recht op 5 analyses en de hulp van uw persoonlijke aankoopcoach. Zodra u een akkoord over de koopprijs hebt bereikt met de verkopende partij, en de koop in principe een feit is, betaalt u € 250,- voor de aankoopbegeleiding. Een echte succesfee dus!

Meer weten?
Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief de dan geldende BTW in Spanje en extra in opdracht van u te maken kosten.