Airportservice

Van deur tot deur vanaf € 70,-

De stress van en naar het vliegveld kan slopend zijn als u op vakantie komt, laat staan als u vanuit eigen land naar Spanje komt voor het kopen of huren van een woning. Op tijd uw vliegtuig halen, sleuren met uw koffers, vervoer zoeken naar het hotel… Het is dan een stuk minder stressvol om de Airportservice van Benicasa in te schakelen. Wij bieden u een uitstekende deur tot deur service en als cliënt van ons kantoor betaalt u nimmer de hoofdprijs.

Comfortabel vervoer van deur tot deur

Aangenaam en veilig
Met het luchthavenvervoer van Benicasa behoren uw transportzorgen tot het verleden. Bij aankomst op de luchthaven van Alicante of Valencia staat uw persoonlijk adviseur u reeds op te wachten in de aankomsthal met een naambordje. U wordt naar onze comfortabele wagen (uiteraard met airconditioning) begeleidt en wij zorgen voor het inladen van uw bagage. Vervolgens wacht u een aangename en veilige rit naar uw accommodatie. Onze adviseur is uiteraard ervaren, spreekt meerdere talen vloeiend en het vervoer is 100% legaal, zodat u tijdens de rit volledig verzekerd bent. Tenslotte is onze chauffeur het visitekaartje van ons bedrijf. Bijkomend voordeel: U leert meteen uw adviseur beter kennen en al tijdens de rit kunnen bepaalde voor u belangrijke zaken besproken worden.

Ook voor de terugreis naar de luchthaven zorgen wij voor een stipte dienstverlening. U wordt door uw persoonlijke adviseur op tijd afgehaald en naar het vliegveld gebracht, waarbij u zonder problemen de terugreis kan aanvatten. De oplossing voor een voordelig en comfortabel transfer van en naar het vliegveld in Alicante of Valencia is zonder twijfel de Airportservice van Benicasa. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Tarieven:
Aankomsttijd van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 uur en 17:00 uur: € 70,00. Aankomsttijd buiten deze uren: + 35%.
Aankomsttijd op zaterdag, zondag en/of feestdagen, tussen 09:00 uur en 17:00 uur: € 95,00. Aankomsttijd buiten deze uren: + 35%.

Vertrektijd van maandag tot en met vrijdag, tussen 10:00 uur en 17:00 uur: € 70,00. Vertrektijd buiten deze uren: + 35%.
Vertrektijd op zaterdag, zondag en/of feestdagen, tussen 10:00 uur en 17:00 uur: € 95,00. Vertrektijd buiten deze uren: + 35%.

Voorwaarden
De genoemde tarieven zijn gebaseerd op steeds een enkele reis van of naar het vliegveld van Alicante, van of naar de kustplaatsen gelegen tussen Alicante en Benissa en uitsluitend bestemd voor cliënten van Benicasa. Benicasa is nimmer verantwoordelijk voor aanpassingen in de vertrek- of aankomsttijden. De cliënt dient Benicasa direct te informeren indien sprake is van een vertraging van meer dan 30 minuten. Bij vertraging van meer dan een uur is Benicasa, indien de cliënt Benicasa niet of onvolledig geïnformeerd heeft, gerechtigd de afspraak tot transport eenzijdig te annuleren, zonder enige verplichting tot restitutie van reeds betaalde gelden. Er is pas sprake van een afspraak tot transport nadat betaling van het volledige transportbedrag heeft plaatsgevonden. Transport van en naar het vliegveld van Valencia is mogelijk tegen een meerprijs van 20% op de totaalprijs, met betrekking tot de kustplaatsen tussen Valencia en Calpe. Voor de kustplaatsen tussen Calpe en Alicante volgt bij aankomst of vertrek naar het vliegveld van Valencia een meerprijs van 35% op de totaalprijs. In de genoemde tarieven zijn de kosten van brandstof, tol, wegenbelasting, chauffeur en verzekering inbegrepen. Door betaling van de transportkosten, geef je automatisch aan volledig akkoord te zijn met de hier genoemde voorwaarden.