Arturo Poquet heeft zijn team rond voor de komende vier jaar

De nieuwe burgemeester van Benissa, Arturo Poquet, heeft onlangs het decreet ondertekend dat de bevoegdheden verdeelt over de verschillende raadsleden van het nieuwe overheidsteam.

Zo begint het formeel met een mandaat dat als hoofddoelstellingen heeft de economische revitalisering van de gemeente, de ontwikkeling van jeugd- en werkgelegenheidsbeleid, de transformatie van sportruimten, de uitvoering van het dagcentrum, de bouw van een voldoende en duurzaam auditorium, de toename van investeringen in de kustzone, het bieden van meer veiligheid voor de gemeente en de verbetering van de verschillende diensten, waaronder schoonmaak, cultuur en recreatie. Poquet wijst erop dat “de verdeling van competenties op een buitengewoon professionele manier is uitgevoerd, rekening houdend met de bekwaamheden en capaciteiten van elke persoon”.

Arturo Poquet neemt zelf burgemeester en stadsplanning, werken en diensten, milieu, watercyclus en investeringen over, de jonge Adrian Cabrera zal de leiding hebben op het gebied van sport en onderwijs. Ximo Nadal zal de afdelingen Openbare Veiligheid en Partijen leiden, Lorena Ivars is verantwoordelijk voor de afdelingen jeugd en jeugd, gelijkheid en sociale voorzieningen. En van zijn kant zal Jorge Ivars, een kenner van het gemeentelijk beleid, de leiding hebben over de afdelingen Human Resources, Toerisme, OAC, centre of excellentie en modernisering van de administratie onder anderen. tevens is hij de officiële woordvoerder van de gemeente. Isabel Bou zal verantwoordelijk zijn voor de bevordering van de handel en de economische promotie van onze bedrijfsstructuur, Rosa Pino zal de afdelingen van cultuur, senioren, burgerparticipatie en de associatieve structuur leiden. Adrian Ivars, die al goed geïnformeerd is over management in de administratie, zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van de economische afdeling, het interne regime, het landelijk gebied, landbouw en veeteelt.

Onder de leden die de overheidstaken op zich nemen, is ondermeer de CIBE-raadslid Isidoro Mollá. De ervaren politicus Benissero heeft zich bij het team gevoegd, het resultaat van het aanbod van Poquet aan alle samenwerkende politieke partijen. De populaire burgemeester stelt dat “we alle politieke fracties met vertegenwoordiging hebben aangeboden om aan ons project deel te nemen en de enige die heeft overwogen dit te doen, is CIBE geweest.” Waaraan de jonge politicus heeft toegevoegd: “We gaan door met de uitgestrekte hand zodat de rest van de politieke krachten ons kan helpen de Benissa te trekken die we voor de toekomst willen.” Met de ondertekening van het decreet klinkt de aftrap van een mandaat dat als uitdagend wordt beschouwd en waarmee Benissa een positieve groei hoopt te realiseren en de noodzakelijke transformatie voor de toekomstige uitdagingen van de gemeente zal ondergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *