Buiten dat wij al meer dan 25 jaar actief zijn als uw makelaar, is Benicasa ook erkend Gestor in Spanje. We bieden u een uitgebreid pakket van diensten aan, in uw eigen taal. Ook als uw Nederlandse Gestoría leggen wij de nadruk op een persoonlijke service, waarbij u steeds goed geïnformeerd wordt en zelf aan het roer blijft staan. We werken met duidelijke afspraken, heldere en vooraf overeengekomen tarieven en bieden u bij dit alles ook steeds de nodige juridische garanties.

Uw Nederlandse Gestor
In Spanje is het gebruikelijk om voor de meeste administratieve zaken een ‘Gestor’ in handen te nemen. Benicasa kan u bij veel van deze zaken, met uitzondering van boekhoudkundige en fiscale zaken, uitstekend van dienst zijn en treedt in die gevallen op als intermediair tussen u en de officiële instanties in Spanje. Wij regelen voor u al uw papierwerk en communicatie met de overheidsinstanties. Dat is wel zo handig wanneer u bijvoorbeeld de Spaanse taal niet beheerst.

Onze specialisaties
Benicasa heeft als Nederlandse Gestor in Spanje de volgende specialisaties waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

Meer weten?
Wilt u meer weten over Gestoriale zaken in Spanje of een offerte aanvragen met betrekking tot onze diensten? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.