Buiten dat wij al meer dan 20 jaar actief zijn als uw makelaar, is Benicasa ook erkend Gestor in Spanje. We bieden u een uitgebreid pakket van diensten aan, in uw eigen taal. Ook als uw Nederlandse Gestoría leggen wij de nadruk op een persoonlijke service, waarbij u steeds goed geïnformeerd wordt en zelf aan het roer blijft staan. We werken met duidelijke afspraken, heldere en vooraf overeengekomen tarieven en bieden u bij dit alles ook steeds de nodige juridische garanties.

Uw Nederlandse Gestor
In Spanje is het gebruikelijk om, wanneer u administratieve zaken moet organiseren, een ‘Gestor’ in handen te nemen. Indien u als ondernemer actief bent in Spanje, zult u te maken krijgen met administratieve en fiscale verplichtingen. Zo dient u een boekhouding bij te houden en een kwartaal- en jaaraangifte te kunnen overleggen. Het is van belang dat dit op correcte wijze en tijdig wordt uitgevoerd, om eventuele boetes en aansprakelijkheden te voorkomen. Heeft u personeel? Dan dient u een salarisadministratie bij te houden. Maar ook als u Spaans vastgoed in eigendom heeft krijgt u te maken met met fiscale verplichtingen. U dient dan bijvoorbeeld jaarlijks aangifte te doen bij de Spaanse fiscus. Benicasa kan u bij al deze zaken uitstekend van dienst zijn en treedt op als intermediair tussen u en de officiële instanties in Spanje. Wij regelen voor u al uw papierwerk, communicatie met de Spaanse belastingdienst en andere overheidsinstanties en kunnen, indien gewenst, tevens uw boekhouding en salarisadministratie verzorgen. Dat is wel zo handig wanneer u bijvoorbeeld de Spaanse taal niet beheerst.

Onze specialisaties
Benicasa heeft als Nederlandse Gestor in Spanje de volgende specialisaties waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

Meer weten?
Wilt u meer weten over Gestoriale zaken in Spanje of een offerte aanvragen met betrekking tot onze diensten? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.