U zoekt een Nederlandse partner die uw boekhouding in Spanje voor zijn rekening neemt? Die u bijstaat volgens de Spaanse en Europese normen? Met onze gestoriale afdeling biedt Benicasa een compleet pakket van diensten aan, voor particulieren en bedrijven, op gebied van boekhouding en kantooradministratie in Spanje, dit uitgevoerd in overeenstemming met de Spaanse en Europese wetgeving. Onze diensten omvatten ondermeer het verzorgen van de complete boekhoudcyclus, het nazien van uw administratie, het verrichten van maand- en kwartaalrapportages, het opstellen van jaarrekeningen en het deponeren hiervan bij de bevoegde instanties.

Belastingaangifte
Net zoals in ieder ander land heeft men in Spanje te maken met specifieke fiscale regelgeving. Daarom is het aan te raden om uw belastingaangifte te laten verrichten door iemand met specialistische kennis en deskundigheid. Wij lichten u van te voren in over uw fiscale verplichtingen en houden u op de hoogte van belangrijke veranderingen in fiscale wetgeving die van belang zijn voor uw onderneming. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën bij het opstellen en indienen van belastingaangiftes.

Oprichten bedrijf
Benicasa biedt u een compleet pakket diensten aan van kantooradministratie en advies over de oprichting van een bedrijf in Spanje of wij verwijzen u door naar de juiste deskundigen. Wij ondersteunen en coördineren de fiscale en legale oprichting van uw nieuw bedrijf of filiaal in Spanje volledig zodat u zich kan bezig houden met uw bedrijf. Wij geloven erin zaken vanaf het allereerste begin goed te doen. Daarom leggen wij alle juridische elementen van bedrijfsoprichting en andere juridische zaken in de deskundige handen van onze huisadvocaat. U bent hiermee verzekerd van een hoge professionele maatstaf voor de oprichting van uw bedrijf, terwijl u één aanspreekpunt heeft in uw eigen taal, die u gedurende het gehele traject op de hoogte houdt van de stand van zaken.

Fiscaal advies
U hebt een specifiek fiscaal probleem of vraagstuk in Spanje? Of wellicht zoekt u een Nederlandse partner die u gespecialiseerd fiscaal advies in Spanje kan bieden om tot de fiscaal meest aantrekkelijke oplossing te komen? Benicasa biedt een compleet pakket van diensten in Spanje aan op het gebied van fiscaal advies en bedrijfsadministratie. Wij zetten de feiten op een rij en doen u een voorstel. Het advies dat Benicasa uitbrengt is helder, bondig en praktisch en leeft tegelijkertijd de Spaanse belastingwetgeving na. Onze specialistische fiscale experts zijn in staat advies op maat te geven met een internationaal blikveld indien van toepassing.

Salarisadministratie
Benicasa biedt outsourcingdiensten aan voor alle componenten van salarisadministratie en advies in Spanje. Dit omvat het opstellen van loonstroken, de afdracht van werkgeverslasten, het verkrijgen van sociale verzekeringsnummers voor uw bedrijf en werknemers, het aanmelden van werknemers bij de sociale verzekering, administratie van ziekteverlof en vakantie, en de berekening van bonussen, commissies en overuren. Wij kunnen u tevens voorzien van rapporten met de status van werknemers en analyses van personeelskosten.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Belasting & Administratie in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.