Gratis waardebepaling

Wat is jouw woning waard?

Nog niet helemaal zeker of je jouw huis in Spanje wilt verkopen, of gewoon nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning op dit moment? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan. Met deze waarde-indicatie krijg je direct een goede indruk van de waarde van jouw huis en weet je ook of deze goed in de markt ligt.

Overweeg je jouw woning te verkopen? Dan is inzicht in de verkoopwaarde belangrijk. Je weet dan precies waar je aan toe bent en je krijgt ook een goed beeld wat de mogelijkheden van verkoop zijn. Maak daarom eens gebruik van een gratis en vrijblijvende waardebepaling door één van onze makelaars. We geven je een reëel beeld van de waarde met een goede onderbouwing. Graag komen we bij je langs om jouw woning te beoordelen en jouw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Gratis waardebepaling is geen taxatie
De gratis waardebepaling is overigens geen officiële taxatie, maar een reële indicatie, binnen een bepaalde bandbreedte, van het bedrag dat je voor jouw woning kunt vragen bij verkoop en wat de woning mogelijk bij verkoop kan opleveren. Natuurlijk kun je, als je verkoopplannen hebt, ook een taxatie uit laten voeren. Maar buiten dat aan een taxatie hoge kosten verbonden zijn, geeft dit geen enkel beeld over de juiste vraagprijs.

Als je bij Benicasa een gratis waardebepaling laat uitvoeren krijg je uitgebreid advies over:
• de reële vraagprijs voor je woning

• advies over het verkoopklaar maken van je woning
• welke verkoopstrategie het beste werkt
• welke periode je het beste kunt verkopen

Neem vrijblijvend contact op
Met de door ons gegeven informatie kun je een weloverwogen besluit maken of je daadwerkelijk wilt verkopen of misschien toch nog even wilt wachten. Wil je meteen een afspraak maken voor een gratis waardebepaling van jouw woning? Neem dan contact op met ons kantoor in Benissa en weet dat e
en waardebepaling bij Benicasa altijd vrijblijvend en gratis is.