Wij zoeken uw woning Meer dan 20 jaar ervaring Altijd een professionele blik
Wij zoeken voor u bij door ons gecontroleerde makelaars, terwijl wij ook de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt niet vergeten. Wij sturen vervolgens een selectie van de door ons gevonden huurwoningen. U geeft vervolgens aan welke woningen u aanspreken. Al meer dan 20 jaar begeleiden wij huurders van een Spaanse woning, naar welk stukje Spanje hun voorkeur ook uitgaat. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de landelijke huurmarkt, maar weten ook álles over de huurmarkt in de buurt van uw nieuwe thuis in Spanje. En dat is wél zo prettig. Het vereist kennis, snelheid en het juiste netwerk om de passende woning te vinden en te huren. Maar ook daarna is het zeker nog geen gelopen race. Hoe weet u zeker dat de gestelde huurcondities en aangeleverde huurovereenkomst aantrekkelijk genoeg en wettelijk correct zijn?

Zelf doen of moeten wij u helpen?

Huurcoach Huurcoach Plus Huurmakelaar
Basis ondersteuning op afstand Complete ondersteuning op afstand Wij doen alles voor u!
vaste prijs:
€ 575,-
vaste prijs:
€ 950,-
vaste prijs:
€ 1.490,-
✓ Zoeken van een huurwoning
✓ Controle huurovereenkomst
✓ Een beetje hulp op afstand
✓ Zoeken van een huurwoning
✓ Onderhandeling huurcondities
✓ Controle huurovereenkomst
✓ Zoeken van een huurwoning
✓ Complete begeleiding van A tot Z
✓ Juridische advisering
Meer over de huurcoach
Meer over de huurcoach plus
Meer over de huurmakelaar

Dit doen wij voor u

HUURCOACH HUURCOACH PLUS HUURMAKELAAR
Zoeken van een huurwoning
Afspraak maken voor de bezichtiging
Begeleiding bij de bezichtiging
Huurprijsbepaling van de woning
Contact met verhurende partij
Onderhandelen over huurcondities
Basis controle huurovereenkomst
Juridische controle huurovereenkomst
Opmaken huurovereenkomst
Vraagbaak tijdens het hele traject
Openen bankrekening bij Spaanse bank
Aanvragen telefoon en internet
Begeleiding bij aanvragen gas · water · elektra
Begeleiding bij inschrijven gemeente
Juridisch advies tijdens het eerste huurjaar
vaste prijs: € 575,- vaste prijs: € 950,- vaste prijs: € 1.490,-
Meer info >>> Meer info >>> Meer info >>>

Neem uw eigen huurmakelaar mee
In Nederland en België is het al vele jaren heel normaal om een (aan)huurmakelaar in te schakelen bij het huren van een huis en ook in Spanje wordt dit langzaam maar zeker steeds gebruikelijker. Niet heel vreemd, want de (aan)huurmakelaar kan u wijzen op de valkuilen, kan objectief de huurovereenkomst controleren en u bijstaan in het gehele huurproces. Daarbij is gebleken dat bij huurwoningen die gehuurd worden door bemiddeling van een (aan)huurmakelaar tot 70% minder huurgeschillen voorkomen dan wanneer u zelfstandig een woning huurt. Denk hierbij aan onjuistheden in de huurovereenkomst, het niet of niet tijdig opleveren van de woning of het niet herstellen van gebreken. Sinds 2000 hebben wij honderden mensen aan de juiste huurwoning in Spanje geholpen, waarbij het ons niets uitmaakt naar welk stukje Spanje de voorkeur uitgaat. Nog steeds breiden wij onze service uit, daarbij steevast gebruik makend van personen of bedrijven waarmee we al jaren een intensieve samenwerking hebben. Zo heeft Benicasa een perfect op elkaar ingespeeld netwerk, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men nu al meer dan 20 jaar van ons gewend is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over huurbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.