WIJ ZOEKEN UW WONING WIJ ONDERHANDELEN VOOR U JURIDISCHE ZEKERHEID
U bent op zoek naar een huurhuis in Spanje, maar weet niet waar u moet beginnen. Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurwoning. We hebben het netwerk, weten waar we op moeten letten en regelen op korte termijn de meest geschikte woning in Spanje voor u. Wij onderhandelen voor u over over de huurprijs en overige huurcondities. Uiteraard doen wij ons uiterste best om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste huurprijs te komen. Gedurende het hele proces hebben wij contact met u én de verhurende partij. Hebben wij overeenstemming met de verhuurder bereikt? Dan checken wij voor u de huurovereenkomst. Zo weet u zeker dat alles klopt en de afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. En dat is voor u een hele zorg minder.

Hoe werkt het?

1 Wij zoeken uw huurhuis
2 Wij maken voor u een bezichtigingsafspraak
3 Wij onderhandelen voor u
4 Complete controle van documenten
5 Vraagbaak tijdens het hele traject
Stappen bekijken >>>

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de huurcoach plus? Dan kiest u voor huurbegeleiding op afstand, met een stukje extra hulp. Nadat u een opdracht tot huurbegeleiding met ons bent aangenaam, betaalt u via een bankoverschrijving een vaste courtage van € 950,- waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Wij starten met het zoeken van een huurhuis, waarbij wij de door u opgegeven specificaties zoveel mogelijk in het oog houden. En dit doen wij door heel Spanje. Niet alleen bij door ons gecontroleerde makelaars, maar ook bij de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt. Als wij een of meerdere woningen gevonden hebben, starten wij met het maken van een afspraak met de verkopende partij zodat u de woning zelf kunt bezichtigen. Bent u na de bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan voeren wij, in overleg met u, de onderhandeling over de huurprijs en overige voor u belangrijke huurcondities. En zodra wij uit uw naam overeenstemming hebben bereikt omtrent de huurprijs en condities waaronder de woning gehuurd wordt, maken wij de koopovereenkomst op of controleren deze als de verhurende partij die wenst op te maken. Tijdens het hele proces zijn wij uw persoonlijke huurcoach op afstand en is het voor ons geen enkel probleem als u vragen heeft of een beetje hulp op afstand via de telefoon of e-mail. Veel mooier dan dit kunnen wij het niet maken!

Meer weten?
Wilt u meer weten over huurbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.