WIJ ZOEKEN UW WONING ZELF BEZICHTIGEN EEN STUKJE CONTROLE
U bent op zoek naar een huurhuis in Spanje, maar weet niet waar u moet beginnen. Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurwoning. We hebben het netwerk, weten waar we op moeten letten en regelen op korte termijn de meest geschikte woning in Spanje voor u. Nadat wij de woning gevonden hebben, stellen wij deze aan u voor waarna u zelf contact opneemt met de verhurende partij. U maakt zelf een afspraak met de verhuurder om het huis te bezichtigen en ook de onderhandeling over de huurcondities doet u zelf, als een echte pro! Heeft u overeenstemming met de verhuurder bereikt? Dan checken wij voor u de huurovereenkomst. Zo weet u zeker dat alles klopt en de gemaakte afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. En dat is een hele zorg minder.

Hoe werkt het?

1 Wij zoeken een huurwoning
2 Zelf afspraak maken en bezichtigen
3 Onderhandelen als een pro
4 Controle van de huurovereenkomst
5 Vraagbaak tijdens het hele traject
Stappen bekijken >>>

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de huurcoach? Dan kiest u voor basis huurbegeleiding op afstand. Nadat u een opdracht tot huurbegeleiding met ons bent aangenaam, betaalt u via een bankoverschrijving een vaste courtage van € 575,- waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Wij starten met het zoeken van een huurhuis, waarbij wij de door u opgegeven specificaties zoveel mogelijk in het oog houden. En dit doen wij door heel Spanje. Niet alleen bij door ons gecontroleerde makelaars, maar ook bij de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt. Nadat wij een huurwoning gevonden hebben, geven wij de woningomschrijving en de contactgegevens van de verhurende partij aan u door en u doet zelf de rest. Heeft u een akkoord bereikt met de verhurende partij? Dan controleren wij de huurovereenkomst voor u op onvolkomenheden en zijn wij gedurende het hele traject voor u beschikbaar voor advies op afstand van uw persoonlijke huurcoach, zodat u weet dat het hele huurproces tot op het laatste moment zonder stress zal verlopen. Een echte succesfee dus!

Meer weten?
Wilt u meer weten over huurbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.