WIJ ZOEKEN UW WONING BEGELEIDING BIJ BEZICHTIGING JURIDISCHE ONDERSTEUNING
U bent op zoek naar een huurhuis in Spanje, maar weet niet waar u moet beginnen. Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurwoning. We hebben het netwerk, weten waar we op moeten letten en regelen op korte termijn de meest geschikte woning in Spanje voor u. Wij begeleiden u tijdens de bezichtiging en voeren namens u de onderhandelingen met de verhurende partij over de allerbeste voorwaarden en de scherpste prijs. Met meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in Spanje gaan we altijd voor het beste resultaat: een dik tevreden u! Als de huurovereenkomst is opgesteld, wordt die door onze advocaat tot op de punten en komma’s gecheckt. We gaan pas akkoord als we zeker weten dat alles klopt. En ook daarna kunt u het eerste huurjaar bij ons terecht voor juridisch advies als er toch op enig moment iets niet goed gaat.

Hoe werkt het?

1 Wij zoeken een huurwoning
2 Begeleiding tijdens de bezichtiging
3 Bieden en onderhandelen
4 Controle huurovereenkomst
5 Het eerste huurjaar juridisch advies
Stappen bekijken >>>

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de huurmakelaar? Dan kiest u voor persoonlijke huurbegeleiding. Nadat u een opdracht tot huurbegeleiding met ons bent aangenaam, betaalt u via een bankoverschrijving 50% van onze vaste courtage van € 1.490,- waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Wij starten met het zoeken van een huurhuis, waarbij wij de door u opgegeven specificaties zoveel mogelijk in het oog houden. En dit doen wij door heel Spanje. Niet alleen bij door ons gecontroleerde makelaars, maar ook bij de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt. Nadat wij een huurwoning gevonden hebben, geven wij de woningomschrijving aan u door. Bent u aan de hand van de woningomschrijving enthousiast en wilt u de woning of woningen bezichtigen? Dan completeert u onze courtage en maken wij een afspraak met de verhurende partij om de woning, samen met u, te bezichtigen. Wij voeren de onderhandeling met de verhurende partij voor u, maar altijd in overleg. We doen het tenslotte samen. Als na de onderhandeling een akkoord is bereikt met de verhurende partij over de huurprijs, opleverdatum en eventuele andere voor u belangrijke zaken, concretiseren wij de afspraken in een huurovereenkomst of controleren de huurovereenkomst als deze door de verhurende partij wordt opgemaakt. Wij zijn verder aanwezig bij het ondertekenen van de huurovereenkomst, begeleiden desgewenst de betalingen, helpen u bij het aanvragen van telefoon, internet, het openen van een bankrekening in Spanje en het inschrijven bij de gemeente in Spanje. En gaat er tijdens het eerste huurjaar toch per ongeluk iets niet helemaal zoals overeengekomen met de verhuurder? Dan is het prettig te weten dat juridisch advies het eerste huurjaar inbegrepen is is onze courtage. En ja, ook als u daarna nog vragen hebt zijn wij er natuurlijk ook voor u. Lekker overzichtelijk dus, compleet en geen financiële verrassingen achteraf!

Meer weten?
Wilt u meer weten over huurbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.