Interieurdesign

Beter leven begint met een uniek design

Eindelijk is het zover. U heeft uw droomhuis in Spanje gekocht en nu is het tijd voor de inrichting. Voor veel mensen is dit het leukste onderdeel, maar voor veel anderen een stressvolle onderneming. Behoort u tot de personen die al in de stress schieten bij alleen de gedachte aan het inrichten van een woning? Dan is het goed te weten dat wij u daarbij uitstekend van dienst kunnen zijn.

Meubels, bedden, lampen, serviesgoed, decoratie: sommige mensen weten precies wat ze willen of nemen de hele huisraad mee vanuit eigen land. Anderen daarentegen hebben simpelweg geen tijd of zien er als een berg tegenop. In dat geval helpen wij u graag. Benicasa heeft een goede relatie met de beste binnenhuisarchitecten en interieur- en exterieurdesigners hier aan de Costa Blanca. U bespreekt met ons in alle rust uw wensenlijst en ideeën en bij uw volgende bezoek krijgt u een op maat gemaakte offerte met de verschillende mogelijkheden en indien nodig zelfs 3D-tekeningen overhandigd.

Wij maken uw woning sleutelklaar, zodat u direct na de overdracht van uw nieuwe woning kunt genieten, zonder geboor, getimmer, aan draden trekken, kasten in elkaar te hoeven zetten en ontelbare ritjes te maken naar de bouwmarkt. Wij regelen alles voor u en uiteraard tot in de puntjes, tot aan het professioneel schoonmaken aan toe. We kennen de beste meubel- en interieurwinkels in de omgeving en vinden samen met u altijd een geslaagde oplossing. Met behulp van onze specialisten en onze kennis kunnen we uw plek onder de Spaanse zon omtoveren tot een droomplek.

Wilt u uw woning aan de Costa Blanca verkopen en heeft u het interieur reeds meegenomen uit uw Spaanse woning of is het aan verbetering toe? Ook in dat geval kunnen wij u helpen met het vinden van een oplossing die bij u en uw budget past, zodat uw woning zich tijdens de bezichtigingen van zijn beste kant laat zien. Daar waar nodig frissen wij de woning op met een nieuwe verflaag, een ander tegeltje in de sanitaire vertrekken en kunnen ook de tuin onder handen nemen als u dat wenst.

Niet voor niets zeggen wij al meer dan 20 jaar: Benicasa… een hele zorg minder!