Zo kan het dus ook…

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. De juridische specialisten van Benicasa voldoen aan die behoeften, waarmee wij met name juridische dienstverlening op het gebied van vastgoed-, huur-, horeca en ondernemingsrecht voor een brede groep particulieren en ondernemers in Spanje toegankelijk maken. Om u te voorzien van het beste advies werkt Benicasa volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor in een intakegesprek. Dit kan telefonisch, maar ook in een persoonlijk gesprek op ons kantoor als u dat prefereert. Samen zoeken we vervolgens naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een eenvoudige, vaak digitale of schriftelijke oplossing, een andere keer is het beter om alles in handen van onze advocaat te geven. Wat de oplossing ook is, wij zijn altijd duidelijk over afspraken en tarieven.

Onze specialisaties
Ons kantoor heeft diverse specialisaties, waaronder de juridische aspecten van alle soorten onroerend goed in Spanje (huizen, appartementen, commercieel onroerend goed, horeca, woningportefeuilles, golfbanen en jachthavens), met specifieke knowhow van de juridische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij de verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van dergelijke eigendommen, evenals bij projectfinanciering van onroerend goed en het regelen van garanties. Tevens verrichten wij incasso’s binnen Spanje én daarbuiten. Als multidisciplinair juridisch adviesbureau in Spanje zijn wij tevens in staat om onze specifieke ervaring binnen de sectoren aan te vullen met advies op andere betrokken rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld ondernemingsrecht.

Juridische kwesties
Heeft u een juridische vraag of een geschil? Ook dan wilt u de hulp van een ervaren expert en is het goed te weten dat Benicasa enkel werkt met specialisten die álles van hun vakgebied weten, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht en erfrecht. De advocaten van Benicasa adviseren u graag en staan u met raad en daad terzijde bij juridische conflicten. Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende expertises:

Meer weten?
Wilt u meer weten over Juridisch Advies in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.