145.000

Ref.: 010010

Appartement met een oppervlakte van 109 m2 (inclusief de terrassen), gesitueerd tweede lijn boulevard in Edificio Las Salinas, tegenover de archeologische opgravingen van de ‘Baños de La Reina’. Door de ligging tegenover de opgravingen is vrij uitzicht naar de zee vrijwel gegarandeerd. Het complex waarin het appartement gesitueerd is, ligt op loopafstand van alle faciliteiten.

De woning is gelegen op de 4e verdieping van een complex met lift en beschikt over 2 slaapkamers (voorheen 3), 1 badkamer met douchecabine, keuken, woonkamer en drie terrassen, waarvan het grootste uitzicht heeft over het achterliggende meer waar vrijwel het gehele jaar flamingo’s verblijven. Verder beschikt de woning over zee- en bergzicht.

De woning is enigszins gedateerd, waardoor rekening gehouden dient te worden met hier en daar wat modernisering. De ligging van de woning is echter ideaal te noemen, met het strand bijna voor de deur en het gezellige centrum van Calpe op loopafstand. De combinatie van ruime terrassen, vrij uitzicht naar zee en het meer en de lage prijs, maakt deze woning tot een buitenkans.

Gegevens

Prijs :  145.000
Plaats : Calpe
Zone : Salinas
Provincie : Alicante
Woningtype : Appartement
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Gedateerd
Uitzicht : Zee- en bergzicht
Oriëntering : Zuid-oost
Afstand tot de zee : 100 meter

Internal Structure

Referentie : 010010
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 109 m2
Perceel : 109 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Geen
Parking : Geen

Eigenschappen

Balkon
Bergzicht
Busstation
Inbouwkasten
Lift
Terras
Treinstation
Vrij uitzicht
Zeezicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa