136.500

Ref.: 010013

Appartement met een oppervlakte van 150 m2 (inclusief de terrassen), gesitueerd aan de rand van het historisch centrum van Calpe en op 2 minuten lopen van de gemeentelijke medische dienst en het openbaar vervoer.

De woning is gelegen op de 1e verdieping van een complex zonder lift en beschikt over 4 slaapkamers (waarvan 1 bescheiden van afmeting), een badkamer met ligbad, riante keuken met een meubel in hoekopstelling, woonkamer met toegang tot het voorterras met uitzicht op de bergen. Het achterterras is bereikbaar via de grootste slaapkamer.

De woning is gedateerd, waardoor rekening gehouden dient te worden met hier en daar wat modernisering. De ligging van de woning is echter ideaal te noemen, speciaal voor gezinnen met kinderen, daar in de directe omgeving twee lagere scholen gesitueerd zijn en het voortgezet onderwijs op ongeveer 10 minuten lopen gelegen is. De combinatie van ruime terrassen, ideale ligging en de aanwezigheid van vier slaapkamers, maakt deze woning tot een buitenkans.

Gegevens

Prijs :  136.500
Plaats : Calpe
Zone : Historisch centrum
Provincie : Alicante
Woningtype : Appartement
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Gedateerd
Uitzicht : Bergzicht, straat
Oriëntering : Noord-oost
Afstand tot de zee : 1,5 km

Internal Structure

Referentie : 010013
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 150 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Geen
Parking : Op de straat

Eigenschappen

Balkon
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Inbouwkasten
Patio
Terras
Treinstation
Wasmachineruimte

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa