67.000

Ref.: 010024

Dit rustig gelegen rustieke perceel ligt op slechts enkele minuten van de dorpskern van Benissa en op nog geen 15 minuten van de kust bij Calpe. De grootte van het perceel is ca. 4.000 m2 met daarop een vervallen gebouw met een oppervlakte van ca. 65 m2. Het gebouw kan door restauratie/opbouw worden omgetoverd tot een leuke woning met 2 slaapkamers.

Het perceel ligt in het buitengebied van Benissa, is vrijwel geheel vlak en ligt voor het grootste gedeelte achter de woning uitgestrekt wat voor veel privacy zorgt. Aan de voorzijde grenst het aanwezige gebouw meteen aan de geasfalteerde landweg. Het gebouw is aan één kant geschakeld met het belendende pand. Het perceel wordt omgeven door fraaie vergezichten over de omgeving. Het elektriciteitsnetwerk loopt tot aan het perceel maar is niet aangesloten. Water kan worden verkregen door een aansluiting te realiseren op de naast het perceel gelegen waterleidingnetwerk. Eveneens is aansluiting op het telefoonnetwerk eenvoudig realiseerbaar.

Aan de overzijde van de voor de woning gelegen landweg is een tweede rustiek perceel gelegen met voornamelijk beplanting van amandelbomen, welke een oppervlakte heeft van ongeveer 6.000 m2. In één koop zijn beide percelen (totaal ca. 10.000 m2) te koop voor € 110.000,-. Op het grootste perceel mag echter niet permanente bebouwing geplaatst worden.

Algemene informatie

Referentie : 010024
Prijs :  67.000
Woningtype : Perceel
Plaats : Benissa
Zone : Coet
Soort bouw : Bouwgrond
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing m2 : 65 m2
Perceel m2 : 4000 m2

Kenmerken

Huidige staat : Te renoveren
Tuin : Privé
Parking : Eigen terrein
Uitzicht : Vallei
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 8 kilometer

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bergzicht
Parking
Schuur
Tuin
Vrij uitzicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa