59.900

Ref.: 010028

Rustzoekers en natuurliefhebbers opgelet! Rustiek perceel met een oppervlakte van circa 13.000 m2, extreem rustig gelegen, maar toch op slechts enkele minuten van de dorpskern van Senija en op ongeveer 20 minuten van de kust bij Calpe gelegen. Op het perceel is een kleine ruïne aanwezig met een constructie oppervlakte van ongeveer 40 m2. Verder voornamelijk citrus- en amandelbomen.

Het perceel ligt in het buitengebied van Senija, heeft enig niveau verschil en biedt fabelachtig mooi uitzicht over de lager gelegen omgeving, de zee, richting de Peñon de Ifach in Calpe en zelfs op Javea. Bij helder weer kan men ook het feesteiland Ibiza zien liggen aan de horizon, terwijl het enige geluid het geluid van stilte is. Het perceel beschikt niet over een aansluiting op het elektriciteitsnetwerk, maar dit is eenvoudig op te lossen middels zonnepanelen of een generator. water dient men te betrekken uit een aan te leggen waterdepot.

Het bestemmingsplan van de gemeente staat een bebouwing van maximaal 2% van de oppervlakte toe. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn bij het aanvragen van een bouwvergunning, het introduceren bij een kundige architect en uiteraard het construeren van uw droomwoning onder de Spaanse zon.

Gegevens

Prijs :  59.900
Plaats : Senija
Zone : La Cometa
Provincie : Alicante
Woningtype : Perceel
Soort bouw : Bouwgrond
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Ruïne aanwezig
Uitzicht : Panoramisch zeezicht
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 20 autominuten

Internal Structure

Referentie : 010028
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 40 m2
Perceel : 13000 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Privé
Parking : Eigen terrein

Eigenschappen

Bergzicht
Busstation
Panoramisch uitzicht
Parking
Tuin
Vrij uitzicht
Zeezicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa