59.900

Ref.: 010028

Rustzoekers en natuurliefhebbers opgelet! Kleine finca met een oorspronkelijke totale bebouwde oppervlakte van naar schatting 80 m2, gesitueerd op een perceel van circa 13.000 m2 waarop voornamelijk citrus- en amandelbomen staan. Deze nog geheel te renoveren woning is extreem rustig gelegen, maar toch op slechts enkele minuten van de dorpskern van Senija en op ongeveer 20 minuten van de kust van Calpe.

De finca ligt in het buitengebied van Senija, heeft niveau verschil en biedt fabelachtig mooi uitzicht over de lager gelegen omgeving, de zee, richting de Peñon de Ifach in Calpe en zelfs richting Javea. Bij helder weer kan men ook het feesteiland Ibiza zien liggen aan de horizon, terwijl het enige geluid het geluid van stilte is. De finca beschikt niet over een aansluiting op het elektriciteitsnetwerk, maar dit is eenvoudig op te lossen middels zonnepanelen of een generator. Water dient men te betrekken uit een nog aan te leggen waterdepot.

Daar het perceel onderdeel uitmaakt van een beschermd natuurgebied, is het niet toegestaan om meer dan de oorspronkelijke constructie-oppervlakte te bebouwen of op een andere locatie dan de huidige te bouwen. Bij verbouwing dient men uiteraard rekening te houden met de gemeentelijke voorschriften. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn bij het aanvragen van een verbouwvergunning, het introduceren bij een kundige architect en uiteraard het construeren van uw droomwoning onder de Spaanse zon.

Algemene informatie

Referentie : 010028
Prijs :  59.900
Woningtype : Finca
Plaats : Senija
Zone : La Cometa
Soort bouw : Bestaande bouw
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing m2 : 80 m2
Perceel m2 : 13000 m2

Kenmerken

Huidige staat : Dient geheel gerenoveerd te worden
Zwembad : Optioneel
Tuin : Tuinaanleg optioneel
Parking : Eigen terrein
Uitzicht : Panoramisch zeezicht
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 20 autominuten

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bergzicht
Panoramisch uitzicht
Parking
Tuin
Vrij uitzicht
Zeezicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa