79.500

Ref.: 010029

Ruim appartement met een oppervlakte van circa 120 m2, gesitueerd aan de rand van Benissa, in Edificio Els Molins. Het complex waarin de woning gelegen is ligt op loopafstand van alle faciliteiten, inclusief het centrum en scholen. De woning is gelegen op de 3e verdieping van een complex met lift en beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, complete keuken, woonkamer en een klein balkon van 3 m2 met panoramisch zeezicht en uitzicht op de Peñon de Ifach in Calpe.

Voor het complex en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Onder het complex is een kleine supermarkt gesitueerd en in een zijstraat enkele restaurants en terrasjes. De ruimte en indeling van deze woning alsmede de locatie, maken de woning uitermate geschikt voor bewoning met kinderen.

Gegevens

Prijs :  79.500
Plaats : Benissa
Zone : Els Molins
Provincie : Alicante
Woningtype : Appartement
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Goed
Uitzicht : Panoramisch zeezicht
Oriëntering : Oost
Afstand tot de zee : 8 kilometer

Internal Structure

Referentie : 010029
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 120 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Geen
Parking : Op de straat

Eigenschappen

Balkon
Busstation
Lift
Panoramisch uitzicht
Treinstation
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa