Skip to content
Verkocht!
 90.000

Ref.: 010079

Leuke dorpswoning met een totale oppervlakte van 140 m2, gesitueerd in een rustige straat in het historisch centrum van Benissa, op loopafstand van alle voorzieningen, zoals centrum, scholen en supermarkten. De woning beschikt over 3 verdiepingen met 3 slaapkamers (waarvan één met Frans balkon), 1 badkamer, een ruime hal, een knusse woonkamer met open haard, eetkamer, keuken met eenvoudig keukenmeubel, riante zolderverdieping waar eenvoudig 2 ruime slaapkamers te realiseren zijn met een extra badkamer, patio met wasmachineruimte en een klein dakterras. In de straat is parkeren niet mogelijk, maar op een minuut lopen van de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning behoort tot de oudere woningen in Benissa en is in de loop der tijd deels gerenoveerd, waarbij recent de dakbalken allemaal zijn vervangen. Om comfortabel wonen mogelijk te maken dient de woning, tegen beperkte kosten, gemoderniseerd te worden, waarbij moet worden gedacht aan het vervangen van het keukenmeubel, het plaatsen van een tweede badkamer op de eerste verdieping en vervangen van het tegelwerk in de badkamer, waardoor de waarde van de woning direct enorm zal toenemen. De ligging van de woning, met alle faciliteiten binnen enkele loopminuten bereikbaar, in combinatie met de uitbreidingsmogelijkheden en de lage vraagprijs maakt deze woning bijzonder gewild.

Algemene informatie

Referentie : 010079
Prijs :  90.000
Woningtype : Dorpswoning
Plaats : Benissa
Zone : Historisch centrum
Soort bouw : Bestaande bouw
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Verdiepingen : 3
Bebouwing m2 : 140 m2

Kenmerken

Banner tekst : Verkocht!
Huidige staat : Goed
Tuin : Patio
Parking : Openbaar
Uitzicht : Straat
Afstand tot de zee : 8 kilometer

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Balkon
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Inbouwkasten
Open haard
Patio
Terras
Treinstation
Wasmachineruimte
Zolder

Maak een afspraak


JaNee


BezichtigingAfspraak op kantoor

Wij kunnen een verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen als alle verplichte velden volledig en juist zijn ingevuld.Openingstijden

Ons kantoor is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa