585.000

Ref.: 020001

Luxueus afgewerkte geschakelde nieuwbouw villa’s met een gemiddelde oppervlakte van 295 m2, gesitueerd op een unieke locatie in Calpe, binnen een gesloten residentie. De villa’s beschikken over panoramisch zeezicht en privé zwembad. Elke villa heeft zijn eigen exclusieve uitstraling en zijn ontworpen door een erkende architect.

Het panoramisch uitzicht over de Mediterraanse kust en op de verder gelegen skyline van Benidorm is adembenemend te noemen. De villa’s zijn dusdanig ontworpen dat het natuurlijke licht een belangrijke rol speelt en kenmerken zich door de opvallende ruime vertrekken. De woningen zijn beschikbaar met 3 of 4 slaapkamers, 4 of 5 badkamers, een open keuken, woon en eetkamer in verschillende formaten, terras, zwembad, bbq, gesloten garage, lift en alarm.

De vermelde prijs is vanaf. Voor meer informatie omtrent exacte verkoopprijzen, voorwaarden, plattegronden, eerste oplevering, etc, dient u contact op te nemen met ons kantoor.

Gegevens

Prijs :  585.000
Plaats : Calpe
Provincie : Alicante
Woningtype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Nieuw op te leveren
Uitzicht : Panoramisch zeezicht
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 4 km

Internal Structure

Referentie : 020001
Slaapkamers : 3
Badkamers : 4
Verdiepingen : 2
Bebouwing : 295 m2
Zwembad : Privé
Tuin : Privé
Parking : Garage

Eigenschappen

Airconditioning
Alarm
Barbecue
Garage
Hydromassage douche
Lift
Ommuurd
Panoramisch uitzicht
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Zeezicht
Zwembad

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa