99.000

Ref.: 020002

Volledige gerenoveerd appartement met een oppervlakte van 100 m2, gesitueerd in het hart van het gezellige centrum van Calpe. In de directe omgeving zijn diverse restaurants gelegen en is een terrasje altijd op loopafstand van de woning te vinden.

De woning is smaakvol afgewerkt met moderne materialen en beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer met douchecabine, moderne keuken, ruime woonkamer en een fijn terras met uitzicht op de straat en het voetgangersgedeelte. Het complex waarin de woning gesitueerd is beschikt over een lift.

De ligging van de woning is ideaal met het strand op nog geen 5 minuten lopen, een grote supermarkt aan het einde van de straat, terrasjes op enkele seconden en scholen die binnen enkele minuten lopend bereikbaar zijn.

Gegevens

Prijs :  99.000
Plaats : Calpe
Zone : Centrum
Provincie : Alicante
Woningtype : Appartement
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Gerenoveerd
Uitzicht : Straat
Oriëntering : West
Afstand tot de zee : 5 minuten lopen

Internal Structure

Referentie : 020002
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 100 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Geen
Parking : Op de straat

Eigenschappen

Balkon
Busstation
Lift
Treinstation

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa