Skip to content
Villa
 995.000

Ref.: 020015

Aan de rand van Calpe, op bijna 50 meter van de zee, is deze unieke woning met bedrijfspand gelegen. Het pand geeft op dit moment onderdak aan een winkel, met een oppervlakte van ca. 180 m2, op de begane grond en een in de vakantieperiodes verhuurde bovenwoning, met een totale oppervlakte van ca. 180 m2 (inclusief het terras) op de eerste verdieping. Het pand is gesitueerd op een perceel met een oppervlakte van iets meer dan 1.500 m2.

De bovenwoning beschikt over een woonkamer met open haard, een keuken, wasmachineruimte, 6 slaapkamers en 2 badkamers. Verder beschikt het pand over een ruim, deels overdekt, terras, airconditioning, een garage, een tuin en een riant privé zwembad. De bovenwoning is bereikbaar via een trap aan de buitenzijde. De commerciële ruimte op de begane grond beschikt over veel etalageruimte en een eigen parkeerterrein. Op het perceel is ruimte en toestemming volgens het bestemmingsplan voor het bouwen van een separate woning.

Dit object biedt vele interessante mogelijkheden. De winkelruimte mag worden verbouwd tot restaurant, waarbij gekozen kan worden voor het verhuren van de bovenwoning in vakantieperiodes (gemiddelde huuropbrengst van de laatste 5 jaar is € 32.000,- per jaar). Een andere meer dan interessante optie is om het gehele object te verbouwen tot kleinschalig hotel met eigen restaurant. De situatie van het pand is, met de zee op iets meer dan 50 meter, de toeristenwijk van La Fossa op ca. 500 meter en de aanwezigheid van een eigen zwembad, bijna ideaal te noemen. Het pand wordt in onverhuurde staat opgeleverd.

Details

Referentie : 020015
Prijs :  995.000
Prijskwalificatie : Vraagprijs
Objecttype : Villa
Plaats : Calpe
Provincie : Alicante
Status : Beschikbaar
Slaapkamers : 6
Badkamers : 2
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 360 m2
Perceel m2 : 1500 m2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Zwembad : Privé
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Eigen terrein
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuid-oost
Afstand tot de zee : 50 mtr.

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Barbecue
Bergruimte
Busstation
Garage
Ommuurd
Open haard
Parking
Terras
Treinstation
Tuin
Zeezicht
Zwembad
Maak een afspraak


Afspraak voor bezichtigingAfspraak op kantoor


JaNeePensioen

Wij nemen uw verzoek uitsluitend in behandeling als alle velden volledig en juist zijn ingevuld. Met verzending gaat u akkoord met al het bepaalde in ons Privacybeleid.Openingstijden kantoor
Dinsdag tot en met zaterdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.


Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa