Skip to content
Herenhuis
 295.000

Ref.: 020037

Riant herenhuis, op dit moment opgedeeld in twee separate woningen, met een totale oppervlakte van circa 260 m2 gesitueerd op een perceel van bijna 130 m2. De woning beschikt in totaal over 8 slaapkamers (9 mogelijk), twee woonkamers, een separate eetkamer, 3 badkamers, patio-terras, berging, garage voor 2 auto’s en een kleine tuin. Deze ruime woning is gesitueerd aan de rand van het historisch centrum van Benissa en op maximaal 5 minuten lopen van scholen, winkels, medisch centrum en overige noodzakelijke faciliteiten.

De hoofdwoning heeft twee verdiepingen en is toegankelijk via de voortuin. Deze woning beschikt over een woonkamer, een separate eetkamer, een woonkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een patio-terras, berging, garage en een voortuin. Boven de woning is een appartement gesitueerd welke een eigen ingang heeft aan de zijkant van de woning. Het appartement beschikt over een woonkamer, een ruime keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Het appartement is bereikbaar via een intern trappenhuis, waar voldoende ruimte is voor de realisatie van een lift. 

De separate ingang van beide wooneenheden in combinatie met de ligging nabij scholen, het centrum op enkele minuten en de zandstranden van Calpe op iets meer dan 10 autominuten, maakt deze woning uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bewoning door twee gezinnen, praktijkruimte aan huis of een Bed & Breakfast hotel in een van de mooiste dorpen van de Costa Blanca.

Details

Referentie : 020037
Prijs :  295.000
Prijskwalificatie : Vraagprijs
Objecttype : Herenhuis
Plaats : Benissa
Zone : Historisch centrum
Provincie : Alicante
Status : Beschikbaar
Slaapkamers : 8
Badkamers : 3
Verdiepingen : 3
Bebouwing m2 : 260 m2
Perceel m2 : 128 m2

Kenmerken

Banner tekst : Ideaal als B&B
Huidige staat : Goed
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Privé garage
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 8 kilometer
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bergruimte
Busstation
Gastenverblijf
Garage
Inbouwkasten
Patio
Praktijkruimte
Terras
Treinstation
Tuin

Maak een afspraak


Afspraak voor bezichtigingAfspraak op kantoor


JaNeePensioen

Wij nemen uw verzoek uitsluitend in behandeling als alle velden volledig en juist zijn ingevuld. Met verzending gaat u akkoord met al het bepaalde in ons Privacybeleid.Openingstijden kantoor

Dinsdag tot en met zaterdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.


Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa