Skip to content
 95.000

Ref.: 020038

Riante dorpswoning met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 130 m2, gesitueerd in een gewilde straat midden in het historisch centrum van Benissa, met alle voorzieningen, winkels en scholen op een steenworp afstand. De woning beschikt over 3 verdiepingen met 3 slaapkamers, 1 badkamer, een separaat toilet, een woonkamer met open haard, een eetkamer, keuken met eenvoudig keukenmeubel, berging, zolderverdieping met wasmachineruimte en een dakterras van ongeveer 12 m2. In de straat is parkeren niet mogelijk, maar in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand aanwezig.

De woning behoort tot de oudere woningen in Benissa en is in de loop der tijd meerdere malen uitgebreid. Om comfortabel wonen mogelijk te maken dient de woning gemoderniseerd te worden, waarbij moet worden gedacht aan het vervangen van het keukenmeubel, het renoveren van de badkamer, vervangen tegelwerk en het schilderen en daar waar noodzakelijk repareren van de wanden en plafonds, waardoor de waarde van de woning direct enorm toeneemt.

De ligging van de woning in een winkelstraat van het gezellige centrum, geeft ook de unieke mogelijkheid om de woning aan te passen in een winkelpand of kleinschalig horecaobject.

Details

Referentie : 020038
Prijs :  95.000
Prijskwalificatie : Vraagprijs
Objecttype : Dorpswoning
Plaats : Benissa
Zone : Historisch centrum
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Verdiepingen : 3
Bebouwing m2 : 130 m2

Kenmerken

Huidige staat : Te renoveren
Tuin of terras : Dakterras
Parking : Openbaar
Uitzicht : Straat
Afstand tot de zee : 8 kilometer
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bergruimte
Busstation
Dakterras
Open haard
Treinstation
Wasmachineruimte
Zolder

Maak een afspraak


Afspraak voor bezichtigingAfspraak op kantoor


JaNeePensioen

Wij nemen uw verzoek uitsluitend in behandeling als alle velden volledig en juist zijn ingevuld. Met verzending gaat u akkoord met al het bepaalde in ons Privacybeleid.Openingstijden kantoor

Dinsdag tot en met zaterdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.


Copyright © 2020: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa