Skip to content
Ideaal als B&B!
 295.000

Ref.: 020074

Op 500 meter boven zeeniveau, op het plateau van La Llacuna, ligt deze in de stijl van een cruiseschip uit de jaren zestig gebouwde woning, dat naar alle waarschijnlijkheid meteen de meest unieke woning is die op dit moment in Spanje te koop wordt aangeboden. De woning (of moet je zeggen schip) heeft 3 verdiepingen, met een bebouwde oppervlakte van 230 m². Op de begane grond beschikt de woning over 2 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met ligbad en douchecabine, grote keuken, bodega, woonkamer van ruim 50 m² met sfeervolle houtkachel, meerdere terrassen en een trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, 1 badkamer, het voordek dat dienst doet als terras van 34 m² en het achterdek dat dienst doet als terras van bijna 23 m². Op het bovendek zijn de 12 zonnepanelen gesitueerd. Verder is de woning aangesloten op het waternetwerk, maar beschikt het ook over een klein privé waterreservoir, heeft het een zwembad van globaal 6 meter x 3 meter, een stroomgenerator (automatisch, benzine, 15PK, 6KW), batterijruimte met 24 2V loodzuurbatterijen (iets meer dan een jaar geleden geplaatst), een omvormer, een plantenkas van bijna 9 m² met elektra en water, een werkruimte van 7 m² en een dubbele paellaro met elektra en water.

Het voor- en achterdek zijn ideale terrassen en beschikken beide over luifels voor de schaduw in de warme zomermaanden. Op het bovendek zijn onlangs 12 zonnepanelen aangebracht. De 24 batterijen en automatische generator zijn in aparte gebouwen geplaatst uit het zicht van de woning. Daarbij is een elektrische waterpomp geïnstalleerd om een ​​constante druk te garanderen in de woning, maar ook in de tuinen. Maar ook aan de veiligheid is gedacht. De woning heeft voor alle ramen en deuren interne veiligheidsrolluiken op de begane grond en normale rolluiken op de eerste verdieping. Het perceel volledig omheind en afgesloten, zodat u met een gerust hart uw bezitting kunt achterlaten mocht u enige tijd afwezig zijn. Daarbij is er parkeergelegenheid voor minimaal 8 voertuigen en is een telefoonverbinding met internet aanwezig.

De mogelijkheden van deze woning zijn enorm, mede door een verscheidenheid aan horeca-opties. Wat te denken van een unieke locatie voor evenementen, bruiloften of andere feesten? Of de realisatie van een Bed & Breakfast waarvan met zekerheid geen tweede in Spanje bestaat? Of een restaurant, café…? Of natuurlijk gewoon een uniek familiehuis met meer dan originele uitstraling. Ondanks dat de huidige indeling goed is uitgedacht, bestaat de mogelijkheid om de woning intern te verbeteren in geval men bijvoorbeeld meer comfort wenst. Zo is er op de begane grond voldoende ruimte tot de realisatie van een restaurant/eetzaal, 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Op de eerste verdieping kan de huidige situatie eenvoudig aangepast worden in 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Hierdoor krijgt men de beschikking over 6 slaapkamers en 6 badkamers. Op het perceel is voldoende ruimte tot de plaatsing van 6 tot 8 transportabele houten 2 slaapkamer bungalows, mocht een koper interesse hebben in de vestiging van vakantie-accommodatie. In combinatie met de realisatie van een klein restaurant in de woning, ontstaat een volwaardig en uniek vakantiecomplex met maar liefst 44 slaapplaatsen.

Het plateau van La Llacuna ligt in de omgeving van Villalonga, niet al te ver van Valencia, en maakt onderdeel uit van een nationaal park. De woning ligt midden in een fraai aangelegde tuin van 4.800 m² tuin, met dennenbos, diverse fruitbomen en een verzameling ongewone bomen en struiken. De woning zelf wordt omringd door een gracht met waar koikarpers en goudvissen een prima thuis hebben gevonden, wat de illusie van het verblijven op een cruiseschip compleet maakt. De locatie is rustig maar toch centraal met de stad Villalonga op nog geen 10 minuten, De stad Gandia, met haar fraaie zandstranden, ligt op 20 minuten, Moraira en Jávea zijn op ongeveer 50 minuten gelegen, Valencia met haar internationale luchthaven ligt op 70 minuten en de luchthaven van Alicante op iets meer dan een uur rijden.

In geval de koper een Bed & Breakfast hotel in het pand wenst te vestigen, is het belangrijk te weten dat de gemeente Villalonga tot op heden geen probleem heeft met het vestigen van een Bed & Breakfast hotel. Indien gewenst kunnen wij de procedure tot het aanvragen van alle noodzakelijke vergunningen laten verzorgen door onze huisadvocaat.

Details

Referentie : 020074
Prijs :  295.000
Objecttype : Villa
Soort bouw : Bestaande bouw
Plaats : Villalonga
Zone : La Llacuna
Provincie : Valencia
Slaapkamers : 6
Badkamers : 2
Verdiepingen : 3
Bebouwing m2 : 230 m2
Perceel m2 : 4800 m2

Kenmerken

Huidige staat : Perfect
Zwembad : Privé
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Privé parking
Uitzicht : Tuinen
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 15 autominuten
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bar
Barbecue
Bergruimte
Bodega
Dakterras
Gastenverblijf
Inbouwkasten
Ommuurd
Parking
Schuur
Terras
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zwembad
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa