Skip to content
Gereserveerd!
 625.000

Ref.: 020095

Vrijstaande villa gesitueerd in de wijk Benimarraig, op enkele autominuten van de dorpskern van Benissa en nog geen 10 minuten van de stranden van Calpe. De woning is gelegen op een ommuurd perceel van ruim 5.000 m2 en heeft een bebouwde oppervlakte van globaal 300 m2. Het woongedeelte is gelijkvloers. Daarbij heeft de woning een gastenverblijf met separate ingang, welke onder de woning gelegen is. In het woongedeelte beschikt de woning over 2 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met open haard en airconditioning (warm/koud), separate eetkamer, grote woonkeuken en een garage waar voldoende ruimte is voor het plaatsen van één auto, waarna er nog veel opslagruimte overblijft.

Het gastenverblijf heeft een separate ingang, maar indien gewenst is eenvoudig een ingang via het woongedeelte te realiseren. Het gastenverblijf beschikt over een woonkamer,  een keuken, 2 slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. Verder beschikt de woning over een aanpandige ruimte welke ideaal is als bijvoorbeeld hobbykamer. Op dit moment is de ruimte niet inpandig bereikbaar, maar dit is zeker eenvoudig te realiseren. Vrij van de woning is een ruimte welke op dit moment gebruikt wordt als kantoor, maar welke, door de aanwezigheid van een tweede ruimte en een reeds gerealiseerde badkamer, ook omgebouwd kan worden tot tweede gastenverblijf. 

Verder beschikt deze ruime woning over vloerverwarming door bijna de hele woning, een berging, een wasmachineruimte, een riant overdekt terras met panoramisch uitzicht op Calpe en de Middellandse Zee, parkeergelegenheid  voor meerdere voertuigen op het perceel, een fraai aangelegde tuin met meerdere bijzondere, uitheemse planten en bomen, een barbecueplaats en een privézwembad van 12 meter x 4 meter, met omliggend terras. Onder de woning is een leegstaande ruimte van ongeveer 70 m2, met reeds gerealiseerde vertrekken, welke op dit moment gebruikt wordt als bergruimte, maar waar naar volledige afwerking een extra woonruimte met 2 slaapkamers en 2 badkamers kan ontstaan. 

De ligging van de woning, nabij de verbindingsweg van Calpe naar Benissa, en de aanwezigheid van extra ruimtes, maakt deze woning uitermate geschikt voor personen die comfortabel wonen willen combineren met werken aan huis. Ondanks de nabijheid van een doorgaande weg, is van enige geluidshinder in de woning en op de terrassen geen sprake door de intelligente opstelling van de woning en de meer dan uitstekende isolatie van muren en kozijnen. Verder is het interessant te weten dat de vraagprijs ver onder de taxatiewaarde gelegen is.


Maak een afspraak


Voor bezichtiging van dit objectOp kantoor

Details

Status : Gereserveerd!
Referentie : 020095
Prijs :  625.000
Prijskwalificatie : Vraagprijs
Objecttype : Villa
Plaats : Benissa
Zone : Benimarraig
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 4
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 300 m2
Perceel m2 : 5067 m2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Zwembad : Privé
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Privé garage
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 6 kilometer
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Barbecue
Bergzicht
Bergruimte
Bodega
Busstation
Gastenverblijf
Garage
Inbouwkasten
Kelder
Ommuurd
Open haard
Panoramisch uitzicht
Parking
Patio
Praktijkruimte
Schuur
Terras
Treinstation
Tuin
Vloerverwarming
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zwembad

WEERBERICHT

+16
°
C
H: +17°
L: +16°
Benissa
Maandag, 10 Februari
7-daagse weersvoorspelling
din woe don vri zat zon
+16° +15° +17° +16° +18° +17°
+15° +15° +15° +15° +16° +16°

ONZE DIENSTEN


OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag tot en met vrijdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Op zaterdag en buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid en disclaimer

error: Copyright Benicasa