175.000

Ref.: 030002

Op slechts 6 km. van het strand van de mondaine badplaats Moraira en op loopafstand van alle faciliteiten in het dorpje Teulada, kunnen wij 26 nieuwbouw herenhuizen aanbieden met een constructieoppervlakte van 132 m2. De woningen kenmerken zich door de hoge bouwkwaliteit en karakteristiek uitstraling.

De woningen beschikken op de begane grond over een ruime woonkamer, een moderne keuken, een veranda van bijna 8 m2 en een riante garage van 32 m2. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers. Op de topverdieping is een overdekt terras van 13 m2 gelegen. De woningen zijn verder voorzien van isolerende beraming, aluminium rolluiken, vloeren en tegels van eerste kwaliteit en een voor-geïnstalleerde airconditioning. Met dit exclusieve project bieden wij u een ideale kans om te investeren in een klasse project.

Neemt u voor de additionele kosten, voorwaarden en meer informatie omtrent dit unieke nieuwbouwproject contact op met ons kantoor.

Gegevens

Prijs :  175.000
Plaats : Teulada
Provincie : Alicante
Woningtype : Herenhuis
Soort bouw : Nieuwbouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Nieuwstaat
Afstand tot de zee : 6 km.

Internal Structure

Referentie : 030002
Slaapkamers : 3
Badkamers : 4
Verdiepingen : 2
Bebouwing : 132 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Geen
Parking : Garage

Eigenschappen

Balkon
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Garage
Inbouwkasten
Terras
Treinstation

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa