Vanaf:  220.150

Ref.: 030004

Op een mooie locatie in de urbanisatie La Solana II in Pedreguer, bieden wij een project inclusief perceel aan. Het betreft hier de bouw van de door ons ontwikkelde Villa L’Or, die geplaatst zal worden op een perceel van 725 m2. De Villa L’Or is een knusse, gelijkvloerse villa met een modern design en beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met toegang tot het terras en een open keuken. De villa heeft een constructie oppervlakte van 92 m2, waarin ruim 16 m2 terrasruimte is inbegrepen.

De villa is speciaal door ons ontwikkeld voor de hedendaagse Spaanse markt, waarbij rekening is gehouden met de Spaanse eisen en voorschriften en niet te vergeten het Spaanse klimaat. De villa is in principe op elke locatie binnen ons werkgebied te realiseren. De villa wordt standaard sleutelklaar en geheel afgewerkt door ons opgeleverd. Naast de standaardindeling zijn er uiteraard mogelijkheden tot eigen fantasie.

De bouwprijs is vanaf, exclusief zwembad- en tuinaanleg en de dan geldende BTW. Neemt u voor meer informatie over de bouw van deze woning en additionele kosten contact op met ons kantoor.

Gegevens

Prijs : Vanaf:  220.150
Plaats : Pedreguer
Zone : La Solana II
Provincie : Alicante
Woningtype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Nog te bouwen
Uitzicht : Bergen
Afstand tot de zee : 20 minuten

Internal Structure

Referentie : 030004
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Verdiepingen : Gelijkvloers
Bebouwing : 92 m2
Perceel : 725 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Privé
Parking : Geen

Eigenschappen

Bergzicht
Busstation
Inbouwkasten
Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa