745.000

Ref.: 030005

Onlangs geconstrueerde villa, gesitueerd in Costera del Mar, op slechts 1 kilometer van het knusse centrum van de mondaine badplaats Moraira. De woning heeft een constructie oppervlakte van 250 m2 en is gelegen op een perceel van 830 m2. Deze woning met uitstraling beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, een separaat toilet en een afgesloten keuken.

Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers gelegen, beiden met eigen badkamer en toegang tot het riante boventerras. een ruim terras. De benedenverdieping bestaat uit een overdekte entree, hal, toilet, wasruimte, keuken, zit-eetkamer, 2 slaapkamers en een badkamer.

Deze woning is verder voorzien van een centraal muziek-systeem, hydro-massage baden, automatische luifels, privé waterdepot van 25.000 liter, garage voor 3 auto’s, privé zwembad, meerdere terrassen, ruime kamers en prachtig panoramisch uitzicht richting het Moraira en Calpe.

Gegevens

Prijs :  745.000
Plaats : Moraira
Zone : Costera del Mar
Provincie : Alicante
Woningtype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Nieuwstaat
Uitzicht : Moraira, Calpe
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 1 kilometer

Internal Structure

Referentie : 030005
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Verdiepingen : 2
Bebouwing : 250 m2
Perceel : 830 m2
Zwembad : Privé
Tuin : Privé
Parking : Garage

Eigenschappen

Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Garage
Hydromassage douche
Inbouwkasten
Open haard
Panoramisch uitzicht
Terras
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zwembad

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa