Nieuwbouw
 795.000

Ref.: 010042

Moderne villa, met open, lichte ruimtes, met een constructie oppervlakte van 176,70 m2, een veranda van 30,66 m2 veranda en dat alles gelegen op een perceel van 835 m2. De woning is gesitueerd in Benimeit, een gewilde woonomgeving in Moraira, en heeft fraai uitzicht op zee.

Binnen springt de moderne keuken van het merk Dica meteen in het oog. De keuken is ingericht met eersteklas apparatuur van ondermeer het merk Bosch. De villa beschikt over 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers. De woning is voorzien van een voor-geïnstalleerde airconditioning. Alle kamers hebben halogeen-plafondlampen en de slaapkamers zijn voorzien van automatische rolluiken. Verder beschikt de woning over vloerverwarming. De woning is gelegen op een volledig ommuurd perceel en beschikt buiten over een carport, rechthoekig zwembad (9 mtr. x 4 mtr.) met pre-installatie voor zwembadverwarming en een riant terras bij het zwembad van 100 m2 met barbecue. De toegangspoort tot het perceel is gemotoriseerd.

De locatie van de woning is ideaal te noemen met het commercieel centrum van Tabaira op nog geen 700 meter, het  commercieel centrum van Carrefour op iets meer dan een kilometer en het knusse centrum van Moraira en de stranden op 2,5 kilometer. De urbanisatie waarin de woning gelegen is behoort tot de nieuwere en meest moderne van Moraira, wat zorgt voor recent aangelegde straten, centraal gas, ondergrondse kabels voor elektra en telefoon, aansluiting op het rioleringsnetwerk en uitstekende straatverlichting.

Algemene informatie

Referentie : 010042
Prijs :  795.000
Woningtype : Villa
Plaats : Moraira
Zone : Benimeit
Soort bouw : Nieuwbouw
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 177 m2
Perceel m2 : 835 m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuwstaat
Zwembad : Privé
Tuin : Privé
Parking : Eigen terrein
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 2,5 kilometer

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Barbecue
Busstation
Carport
Dakterras
Inbouwkasten
Ommuurd
Parking
Terras
Tuin
Vloerverwarming
Vrij uitzicht
Zeezicht
Zwembad

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingAfspraak op kantoor

Helaas kunnen wij uw verzoek tot het maken van een afspraak uitsluitend in behandeling nemen mits alle verplichte velden volledig en juist door u zijn ingevuld.


Openingstijden

Tot en met 9 september 2019 is ons kantoor geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.

Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa