Skip to content
 375.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 030008

Welkom bij ‘Casa Amoros’, een prachtige uit natuursteen opgetrokken finca, omstreeks het jaar 1800 gebouwd om daarna regelmatig aangepast te worden aan de tijd, de laatste keer in 2001. De finca ligt op ongeveer 8 kilometer buiten Benissa, heeft een bebouwde oppervlakte van 280 m2 en is gesitueerd op een vrijwel vlak perceel van 6.230 m2 dat voor het grootste deel bereikbaar is via verharde wegen. De laatste 100 meter is onverhard doch goed bereikbaar. Op het perceel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere voertuigen.

Grote houten deuren geven toegang tot een hal, van waar uit de woonkamer met open haard bereikbaar is. Verder beschikt de woning op dit moment over 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, een woonkamer, een separate eetkamer, een keuken met bijkeuken en een bodega die onder de woning gelegen is. Vanuit de woning is een ommuurde patio bereikbaar en in de tuin is een buitenkeuken aanwezig met vaste barbecue. Op de veranda verraadt de daar aanwezige originele wijnpers de vroegere bestemming van de finca.

De woning dient vrijwel geheel gerenoveerd te worden om comfortabel wonen mogelijk te maken. De diverse aanwezige vertrekken, die op dit moment geen vaste bestemming hebben, bieden echter voldoende ruimte tot het creëren van bijvoorbeeld een studeerkamer, hobbykamer, bibliotheek en extra slaapkamers. De mogelijkheden zijn eindeloos en is ideaal voor iemand die bereid is een origineel project aan te gaan en de woning om te turnen tot bijvoorbeeld een comfortabel landgoed met 9 slaapkamers en 7 badkamers.

De finca heeft geen privé zwembad, maar dit is eenvoudig op het perceel realiseerbaar. De locatie is, met de vele wandel- en fietsroutes, ronduit perfect voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving in het fraaie achterland van de Costa Blanca. Het uitzicht op het perceel is uitstekend, richting het Berniagebergte, Solana, Olta en over het omliggende landschap.

Details

Referentie : 030008
Prijs :  375.000
Objecttype : Finca
Soort bouw : Bestaande bouw
Plaats : Benissa
Zone : Pinos
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 280 m2
Perceel m2 : 6230 m2

Kenmerken

Huidige staat : Te renoveren
Zwembad : Optioneel
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Eigen terrein
Uitzicht : Bergen
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 15 kilometer
Energielabel : In afwachting

Video

http://

Uitrusting

Barbecue
Bergzicht
Bergruimte
Bodega
Open haard
Parking
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Ref.: 070986

 500 per maand

Ref.: 071011

 550 per maand

Ref.: 071013

Vanaf:  865 per maand

Ref.: 070980

 900 per maand

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa