975.000

Ref.: 030009

Moderne villa in Moraira, met een constructie oppervlakte van 220 m2, gesitueerd op een perceel van 800 m2 in de fraaie urbanisatie El Bosque. Deze tot in de puntjes gedetailleerde woning is afgewerkt met materialen van eerste kwaliteit en beschikt over onder meer 3 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet, riante woonkamer met open haard en een moderne keuken waarvan de apparatuur (volgens een nader overeen te komen bedrag) naar eigen smaak mag worden uitgezocht.

Verder beschikt de woning over een geheel ommuurde vrijwel vlakke tuin, verwarmd zwembad, airconditioning (warm / koud), centrale verwarming op gas, vloerverwarming, hydrocontrol door de hele woning, een garage, privé parking en een dakterras met fraai uitzicht op zee. De grootste slaapkamers heeft een badkamer en-suit en toegang tot een riant privé terras.

Deze woning is gebouwd volgens de hoogste haalbare bouwnormen, waarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen. Delen van de buitenwanden zijn afgewerkt met leisteen en bepaalde delen van de tuinmuren zijn opgetrokken uit natuursteen. Alle vertrekken zijn smaakvol afgewerkt, wat met name opvalt in de badkamers.

De extreem hoge bouwkwaliteit in combinatie met de dorpskern van Moraira op slechts enkele autominuten en het strand op 1 kilometer, maakt dat deze woning absoluut tot het beste behoort wat er op dit moment aangeboden wordt op de vastgoedmarkt in deze prijsklasse.

Gegevens

Prijs :  975.000
Plaats : Moraira
Zone : EL Bosque
Provincie : Alicante
Woningtype : Villa
Soort bouw : Nieuwbouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Nieuwstaat
Uitzicht : Zeezicht, vallei
Oriëntering : Zuid-oost
Afstand tot de zee : 1 kilometer

Internal Structure

Referentie : 030009
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Verdiepingen : 2
Bebouwing : 240 m2
Perceel : 800 m2
Zwembad : Privé
Tuin : Privé
Parking : Garage

Eigenschappen

Airconditioning
Bergzicht
Bergruimte
Centrale verwarming
Dakterras
Garage
Inbouwkasten
Ommuurd
Open haard
Parking
Terras
Tuin
Vloerverwarming
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zwembad

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa