Skip to content
Villa
 393.500

Ref.: 030017

Ruime vrijstaande villa met een bebouwde oppervlakte van 255 m2, gesitueerd in de wijk ‘La Sabatera’, op een perceel van 2.015 m2. De woning is verdeeld over twee verdiepingen, welke elk een eigen ingang hebben, waardoor de woning met name geschikt is voor bewoning door twee families of als bedrijfspand met huisvesting.

De woning bestaat in totaal uit 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 woon/eetkamers, 2 keukens, wasmachineruimte, diverse bergruimtes, fraaie tuin met goed onderhouden gazon en houten tuinhuisje, barbecue, privé zwembad en een parking met ruimte voor 2 tot 3 voertuigen. Op de begane grond beschikt de woning over een woonkamer met airconditioning en toegangsdeuren naar het terras, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, en een wasmachineruimte. Alle ramen zijn voorzien van horren en zonwering. Op de bovenste verdieping heeft de woning een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, separaat toilet en een terras. 

Alle ramen in de woning zijn voorzien van horren en zonwering en diverse slaapkamers beschikken over een plafondventilator. De tuin is goed onderhouden met inheemse planten, diverse bomen, een gazon en een houten tuinhuisje. Het zwembad is centraal in de tuin gesitueerd, met voldoende ruimte om rondom het zwembad te kunnen genieten van de zon. In de tuin zijn twee stenen barbecues aanwezig.

Tot 2001 was de woning is gebruik als restaurant, waardoor het met enkele aanpassingen eenvoudig mogelijk is om het pand opnieuw als restaurant in gebruik te nemen en daarmee ook aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een bedrijfspand met huisvesting of een object dat gebruikt kan worden als Bed & Breakfast hotel.

Details

Referentie : 030017
Prijs :  393.500
Prijskwalificatie : Vraagprijs
Objecttype : Villa
Plaats : Moraira
Provincie : Alicante
Status : Beschikbaar
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 255 m2
Perceel m2 : 2015 m2

Kenmerken

Banner tekst : 2 woningen
Huidige staat : Goed
Zwembad : Privé
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Eigen terrein
Uitzicht : Vallei
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 2 kilometer

Energy Efficiency

Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Barbecue
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Inbouwkasten
Open haard
Parking
Terras
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zwembad
Maak een afspraak


Afspraak voor bezichtigingAfspraak op kantoor


JaNeePensioen

Wij nemen uw verzoek uitsluitend in behandeling als alle velden volledig en juist zijn ingevuld. Met verzending gaat u akkoord met al het bepaalde in ons Privacybeleid.Openingstijden kantoor
Dinsdag tot en met zaterdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.


Copyright © 2019: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa