25.000

Ref.: 030020

Bouwperceel met een oppervlakte van in totaal circa 700 m2, gesitueerd in het typisch Spaanse dorpje Llosa de Camacho. Een deel van 400 m2 heeft stedelijke bestemming en is derhalve gekwalificeerd als bouwgrond (Coëfficiënt: 1m2S / 1m2T). Het resterende deel van 300 m2 is gekwalificeerd als rustieke grond. Water- en elektriciteitsaansluitingen zijn nabij het perceel gelegen. Het perceel is gesitueerd op nog geen 12 kilometer van Dénia en 10 autominuten van het winkelcentrum ‘Portal de la Marina’ in Ondara.

Indien gewenst kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aanvragen van een bouwvergunning, het introduceren bij een kundige architect en uiteraard het construeren van uw droomwoning onder de Spaanse zon.

Gegevens

Prijs :  25.000
Plaats : Llosa de Camacho
Provincie : Alicante
Woningtype : Perceel
Soort bouw : Bouwgrond
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Goede staat
Uitzicht : Vallei
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 15 autominuten

Internal Structure

Referentie : 030020
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Perceel : 700 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Privé
Parking : Eigen terrein

Eigenschappen

Bergzicht
Tuin
Vrij uitzicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa