169.000

Ref.: 030022

Perceel in Benissa Costa met een oppervlakte van ongeveer 1.200 m2. Het perceel is opgedeeld in 2 niveaus, op het zuidoosten gelegen en biedt vrij uitzicht over de vallei. Het perceel is uniek gelegen, nabij de kustweg tussen Calpe en Moraira, op nog geen 2 kilometer van diverse winkels en op slechts 5 minuten  loopafstand van de zee.

Het bestemmingsplan van de gemeente staat een bebouwing van maximaal 20% van de oppervlakte toe. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn bij het aanvragen van een bouwvergunning, het introduceren bij een kundige architect en uiteraard het construeren van uw droomwoning onder de Spaanse zon.

Gegevens

Prijs :  169.000
Plaats : Benissa Costa
Provincie : Alicante
Woningtype : Perceel
Soort bouw : Bouwgrond
Soort transactie : Verkoop
Status : Verkocht
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Goed
Uitzicht : Vallei
Oriëntering : Zuid-oost
Afstand tot de zee : 5 minuten loopafstand

Internal Structure

Referentie : 030022
Perceel : 1200 m2
Tuin : Privé
Parking : Eigen terrein

Eigenschappen

Parking
Tuin
Vrij uitzicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa