375.000

Ref.: 030027

Welkom bij ‘Casa Amoros’, een prachtige uit natuursteen opgetrokken finca, daterend uit de jaren 1800. De woning heeft een oppervlakte van globaal 280 en is in de loop der tijd in fases deels gerestoreerd. De woning is gesitueerd in het buitengebied van Benissa in het gebied Lleus, op een perceel van circa 6.230 m2 en is goed toegankelijk via geasfalteerde wegen, waarbij alleen de laatste 100 meter nog onverhard is.

Deze unieke woning heeft 2 verdiepingen en beschikt over 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, een woonkamer met open haard, een separate eetkamer, keuken, buitenkeuken met vaste barbecue, ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en adembenemend mooi uitzicht over het  landschap en richting de bergen. De binnenplaats van de woning is geheel ommuurd, zodat privacy gegarandeerd is.

Verder beschikt de woning over een overdekt terras, waar de aldaar aanwezige wijnpers de oorspronkelijke bestemming duidelijk maakt, grote houten deuren die toegang geven tot de ruime hal, een aparte pantry met gasketel, een hobby/studeerkamer, tweede woonkamer annex bibliotheek met gezellige open haard, een derde woonkamer en een bodega.

De mogelijkheden van deze historische woning zijn eindeloos, maar de woning verdient een nieuwe bewoner die bereid is de laatste renovaties op zich te nemen.De woning kan door middel van volledige renovatie worden omgetoverd tot een paleis met 9 slaapkamers, 7 badkamers en 2 separate toiletten, wat de woning direct geschikt maakt als toekomstig Bed & Breakfast hotel. Het perceel is vrij vlak, met voldoende ruimte voor een zwembad. De locatie van de woning is met name geschikt voor natuurliefhebbers en het ideale startpunt om te genieten van de volop aanwezige wandel- of fietspaden.

Gegevens

Prijs :  375.000
Plaats : Benissa
Zone : Lleus
Provincie : Alicante
Woningtype : Finca
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Deels gerenoveerd
Uitzicht : Bergen
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 15 kilometer

Internal Structure

Referentie : 030027
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1
Verdiepingen : 2
Bebouwing : 280 m2
Perceel : 6230 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Privé
Parking : Eigen terrein

Eigenschappen

Barbecue
Bergzicht
Bergruimte
Inbouwkasten
Ommuurd
Open haard
Parking
Schuur
Terras
Tuin
Vrij uitzicht
Wijnkelder

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa