1.900.000

Ref.: 030028

Bouwperceel met een oppervlakte van 13.670 m2, gesitueerd in Puerta del Valle, in het fraaie achterland van de Costa Blanca, op ongeveer 2 kilometer van het dorpje Murla. Het perceel is reeds voorzien van alle noodzakelijke zaken om met de ontwikkeling van de woningen te kunnen beginnen, zoals geasfalteerde wegen en elektriciteitspunten.

Vanaf het perceel hebben de toekomstige bewoners uitzicht over de vallei en de bergen. De locatie is weliswaar in het binnenland, maar de kust, met populaire plaatsen als Calpe, Moraira, Jávea en Dénia, ligt op nog geen 20 autominuten van het perceel verwijderd. Het nabijgelegen Murla is van alle zaken voorzien die comfortabel wonen in dit gebied mogelijk maken. 

Het maximaal te ontwikkelen woningen op het perceel bedraagt 34 en de maximaal te bebouwen oppervlakte bedraagt 2.734 m2, waardoor er ruimte is voor goed verkoopbare bungalows met 2 tot 3 slaapkamers. Tevens is er ruimte voor de ontwikkeling van een gemeenschappelijke zone met bijvoorbeeld zwembad en tuinen.

Indien gewenst kunnen wij de totale ontwikkeling voor u uit handen nemen, dan wel u introduceren bij een kundige architect.

Gegevens

Prijs :  1.900.000
Plaats : Murla
Zone : Puerta del Valle
Provincie : Alicante
Woningtype : Perceel
Soort bouw : Bouwgrond
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Deels ontwikkeld
Uitzicht : Vallei en bergen
Oriëntering : Zuid-oost
Afstand tot de zee : 20 autominuten

Internal Structure

Referentie : 030028
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Bebouwing : 2734 m2
Perceel : 13670 m2

Eigenschappen

Bergzicht
Busstation
Vrij uitzicht

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa