230.000

Ref.: 030029

Dorpswoning met drie verdiepingen in een gewilde straat aan de rand van het centrum van Moraira, met het strand op ongeveer 200 meter. De woning beschikt op de begane grond over een ruimte van 98 m2, welke verdeeld is in een woonkamer, toilet en 2 slaapkamers. Deze ruimte is ideaal om om te bouwen tot commerciële ruimte, praktijkruimte of gastenverblijf.

Op de eerste verdieping bevind zich een woning met een oppervlakte van 81 m2 die verdeeld is in een woonkamer met open haard, gerenoveerde keuken, bijkeuken en balkon. Op de tweede verdieping beschikt de woning over 3 slaapkamers (waarvan 1 met privé terras) en een gerenoveerde badkamer met douche. Verder beschikt de woning over een intercom en airconditioning (warm / koud). Op de topverdieping bevind zich een dakterras met een oppervlakte van ongeveer 70 m2.

Deze woning biedt de mogelijkheid om te investeren in een dorpswoning met drie verdiepingen, waarvan er maar weinig beschikbaar zijn in Moraira.

Gegevens

Prijs :  230.000
Plaats : Moraira
Zone : Semi centrum
Provincie : Alicante
Woningtype : Dorpswoning
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verkoop
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Dient gemoderniseerd te worden
Uitzicht : Straat
Afstand tot de zee : 200 meter

Internal Structure

Referentie : 030029
Slaapkamers : 5
Badkamers : 1
Verdiepingen : 3
Bebouwing : 179 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Dakterras
Parking : Op de straat

Eigenschappen

Airconditioning
Balkon
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Open haard
Terras

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa