Skip to content
 1.400.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 040007

Indrukwekkende in natuursteen opgetrokken villa, met een totaal bebouwde oppervlakte van 1.041 m2, gesitueerd op een perceel met een oppervlakte van 9.718 m2, op een fraaie locatie in het buitengebied van Lliber. De woning is gebouwd in de stijl van een oude, Valenciaanse haciënda en beschikt ondermeer over in totaal 9 grote slaapkamers en 8 spectaculaire badkamers.

Verder beschikt deze ruime woning over een separaat appartement met 2 slaapkamers en een eigen badkamer (inbegrepen in de totalen), een meer dan ruime woonkamer in het hoofdverblijf met een bar, een immense keuken in Italiaans rustieke stijl, voorzien van alle denkbare apparatuur, een formele lounge met marmeren open haard, kantoorruimte, gastentoilet en een grote hal met een indrukwekkende trap naar de eerste verdieping. Op één na alle slaapkamers zijn uitzonderlijk groot en hebben een eigen badkamer en-suite, met toegang tot het terras en uitzicht op het zwembad. Op de eerste verdieping is een tweede, kleine keuken en een grote badkamer met een groot rond bad, vanwaar men schitterend uitzicht heeft over de omgeving.

Het pand is voorzien van industriële centrale verwarming op gas, airconditioning en beschikt over een watertank van 40.000 liter, hoewel het huis aangesloten is op het water- en elektriciteitsnetwerk. Op eigen terrein is parkeergelegenheid voldoende voor veel auto’s, maar is ook een garage aanwezig met ruimte voor minimaal 5 auto’s (welke indien gewenst omgebouwd kan worden tot extra woonruimte). Omgeven door ruime terrassen ligt centraal in de tuin een 15 x 5 meter privézwembad, welke bereikbaar is vanuit alle vertrekken.

Het huis is gebouwd met gebruikmaking van hoogwaardige bouwmaterialen, wat bijvoorbeeld te zien is aan de afwerking van de muren in kostbare natuursteen. De tuinen zijn gereed om het de nieuwe eigenaar naar de zin te maken. Dit pand is oorspronkelijk gebouwd als familiehuis, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij aan gebruik als hotel of restaurant. De woning heeft panoramisch uitzicht op de vallei en de bergen, en hoewel het vreemd lijkt op deze locatie, heeft het ook enigszins uitzicht op zee.

Om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van deze woning, de ongelooflijk ruime vertrekken en de vele mogelijkheden, is het advies om deze woning met een bezoek te vereren.

Details

Referentie : 040007
Prijs :  1.400.000
Objecttype : Villa
Soort bouw : Bestaande bouw
Plaats : Llíber
Zone : Buitengebied
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 9
Badkamers : 8
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 1041 m2
Perceel m2 : 9718 m2

Kenmerken

Huidige staat : Perfect
Zwembad : Privé
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Privé garage
Uitzicht : Vallei en bergen
Oriëntering : Zuid-oost
Afstand tot de zee : 15 autominuten
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Balkon
Bar
Barbecue
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Centrale verwarming
Gastenverblijf
Garage
Inbouwkasten
Jacuzzi
Ommuurd
Open haard
Parking
Patio
Schuur
Terras
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zwembad
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa