Skip to content
 9.000.000

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 060001

Deelplan van 154.792 m2 bruto, gesitueerd in de sector ‘El Portet’, met bouwpercelen volgens de secundaire voorschriften van de gemeente Murla, in het achterland van de Costa Blanca. Het betreft een perceel van 108.000 m2 bruto, dat een totaal mogelijke bebouwing omvat van 28.500 m2, waarvan 20.000 m2 bestemd is voor geschakelde woningen, 7.700 m2 voor vrijstaande woningen en 800 m2 voor commerciële ontwikkeling en/of recreatie). Het perceel is zuidwest georiënteerd, met uitzicht op de vallei, en bestaat uit een groot vlak gedeelte met enige terrasvorming en enkele lage heuvels, wat een gemakkelijke infrastructuur en constructie mogelijk maakt.

De urbanisatie waar het perceel gesitueerd is beschikt over riolering, water en elektriciteit. Het perceel is gelegen op 16 km van de stranden in Dénia. De definitieve goedkeuring van de homologatie van het deelplan van de sector door de Territoriale Commissie voor Stedenbouw van Alicante en van het gedeeltelijke verbeteringsplan en van het Integrated Action Programme (P.A.I.) van de sector en toekenning van de status van stadsontwikkelingsagent aan El Portet, S.L. is aanwezig. De goedkeuring van het herverkavelingsproject is in afwachting van het verstedelijkingsproject.

De vraagprijs is inclusief: Het homologatiedossier en het door de consellería definitief goedgekeurd deelplan, het wegenproject, elektrotechnische projecten voor midden- en laagspanning, openbare verlichting, telefonie & transformatiecentrum, verstedelijking- en herverkavelingsproject, een perceel van 11.839 m2 bruto dat aangrenzend buiten de sector ligt, maar dat tijdens de werkzaamheden kan worden gebruikt als opslagruimte en later ingericht kan worden als groenzone. De urbanisatie- en ontwikkelingskosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Delen mag altijd...

Details

Referentie : 060001
Prijs :  9.000.000
Objecttype : Perceel
Plaats : Murla
Zone : El Portet
Bebouwing m2 : 0 M2
Perceel m2 : 154792 M2

Kenmerken

Huidige staat : Bouwperceel
Uitzicht : Vallei
Oriëntering : Zuid-west
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 16 kilometer
Supermarkt : 5 autominuten
Restaurant : 5 autominuten
Centrum : 5 autominuten
School : 5 autominuten
Medisch centrum : 10 autominuten
Openbaar vervoer : 10 autominuten
Vliegveld Alicante : 111 kilometer
Vliegveld Valencia : 112

Uitrusting

Bergzicht
Panoramisch uitzicht
Parking
Vrij uitzicht

Maak een afspraak

644 properties

  De velden met een * zijn verplicht.  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2022 Benicasa Costa Blanca S.L. · Alle rechten voorbehouden

  Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?