Skip to content
 600

Ref.: 070881

Historisch pand aan een doorgaande weg in Benissa, met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 140 m2, welke in verhuur wordt aangeboden als commerciële ruimte. Het betreft een begane grond in een pand met twee verdiepingen, welke op dit moment nog geheel in originele staat verkeerd met behoorlijk achterstallig onderhoud. In overleg met de verhuurder wordt het pand echter geheel gerenoveerd, waarbij ruimte is voor eigen inbreng. Mogelijke bestemmingen zijn een restaurant, winkel, kantoor of praktijkruimte. Een bar met nachtopening is op deze locatie niet toegestaan.

Het pand is ideaal gesitueerd schuin tegenover het aanstaande nieuwe gemeentehuis van Benissa en een centrale parkeerplaats. De huidige doorgaande weg is op dit moment nog erg druk met verkeer, maar dit veranderd op het moment dat de rondweg van Benissa voltooid is (vermoedelijk 2020). Op de eerste verdieping is een kleine ruimte inbegrepen, welke dienst kan doen als separate kantoorruimte of kleine studio. Achter het pand is een patio gesitueerd, welke uitstekend dienst kan doen als terras in geval van horecabestemming.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 36 maanden
• Borgsom: 2 maanden huur
• Kantoorkosten: 1 maand huur

Eventuele service- en gemeenschapskostenkosten, BTW over de huurprijs, afvalophaal, belastingen, water, elektriciteit, gas, telefoon, enz., zijn niet inbegrepen in de genoemde huurprijs. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Details

Referentie : 070881
Prijs :  600
Prijskwalificatie : Huurprijs per maand
Objecttype : Kantoor/Winkel
Plaats : Benissa
Zone : Doorgaande weg N332
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 140 m2
Perceel m2 : 160 m2

Kenmerken

Huidige staat : Te renoveren
Tuin of terras : Patio
Parking : Openbaar
Uitzicht : Straat
Oriëntering : West
Afstand tot de zee : 8 kilometer
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bergruimte
Busstation
Patio
Treinstation

Maak een afspraak


Afspraak voor bezichtigingAfspraak op kantoor


JaNeePensioen

Wij nemen uw verzoek uitsluitend in behandeling als alle velden volledig en juist zijn ingevuld. Met verzending gaat u akkoord met al het bepaalde in ons Privacybeleid.Openingstijden kantoor

Dinsdag tot en met zaterdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.


Copyright © 2020: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa