600 per maand

Ref.: 070881

Historisch pand aan een doorgaande weg in Benissa, met een oppervlakte van ongeveer 140 m2, welke in verhuur wordt aangeboden als commerciële ruimte. Het betreft een begane grond in een pand met twee verdiepingen, welke op dit moment nog geheel in originele staat verkeerd met behoorlijk achterstallig onderhoud. In overleg met de verhuurder wordt het pand echter geheel gerenoveerd, waarbij ruimte is voor eigen inbreng. Mogelijke bestemmingen zijn een restaurant, winkel, kantoor of praktijkruimte. Een bar met nachtopening is op deze locatie niet toegestaan.

Het pand is ideaal gesitueerd schuin tegenover het aanstaande nieuwe gemeentehuis van Benissa en een centrale parkeerplaats. De huidige doorgaande weg is op dit moment nog erg druk met verkeer, maar dit veranderd op het moment dat de rondweg van Benissa voltooid is (vermoedelijk 2020). Op de eerste verdieping is een kleine ruimte inbegrepen, welke dienst kan doen als separate kantoorruimte of kleine studio. Achter het pand is een patio gesitueerd, welke uitstekend dienst kan doen als terras in geval van horecabestemming.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 36 maanden
• Borgsom: 2 maanden huur
• Kantoorkosten: € 1.000,-

De vermelde huurprijs is exclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, gemeentelijke belastingen en BTW en exclusief de kosten voor gebruik water, elektra, gas, afval, telefoon, etc.

Gegevens

Prijs :  600 per maand
Plaats : Benissa
Zone : Doorgaande weg N332
Provincie : Alicante
Woningtype : Commercieel
Soort bouw : Bestaande bouw
Soort transactie : Verhuur
Status : Beschikbaar
Energielabel : In afwachting
Huidige staat : Dient gerenoveerd te worden
Uitzicht : Straat
Oriëntering : West
Afstand tot de zee : 8 kilometer

Internal Structure

Referentie : 070881
Verdiepingen : 2
Bebouwing : 140 m2
Perceel : 160 m2
Zwembad : Geen
Tuin : Patio
Parking : Gemeenschappelijk

Eigenschappen

Bergruimte
Busstation
Kantoorruimte
Patio
Treinstation

Maak een afspraak

Ik wil
BezichtigingMeer informatieAfspraak op kantoorTelefonisch contactContact per e-mail


Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur. Buiten deze uren alleen op afspraak.


De Costa Blanca

Costa Blanca Calpe

De Costa Blanca heeft het meest gezonde leefklimaat van Europa en het tweede meest gezonde leefklimaat van de wereld. Niet voor niets komen steeds meer landgenoten juist naar dit mooie stukje Spaanse kust om van hun 'Gouden Jaren' te genieten. Goudgele zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden, wisselen elkaar af met rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden. De indrukwekkende noordelijke en centrale gebieden, doorkruist door hoge bergketens, lopen door tot aan de rand van de zee waar de kapen van La Nao en van San Antonio zich bevinden...

De Spanjemakelaar

Copyright © 2019: Benicasa SL · Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid

error: Copyright Benicasa