Skip to content
Uniek!
 450

Ref.: 070901

Casa de Campo met een bebouwde oppervlakte van circa 90 m2, gesitueerd in het buitengebied BERNIA, in Benissa. De woning is pas onlangs gebouwd op een perceel van ongeveer 7000 m2 en beschikt over 2 slaapkamer (1 op de begane grond en 1 op de vide boven de woonkamer), een badkamer met ligbad, eetkamer met open keuken en een woonkamer met houtkachel. Electra gaat via zonnepanelen en water via een waterdeposit met een inhoud van 25 m3. De woning wordt ongemeubileerd verhuurd. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

Let op: De woning is extreem rustig gelegen, aan een redelijk begaanbare onverharde weg. Het laatste stuk weg is echter van een dusdanige kwaliteit dat een 4×4 voertuig aan te bevelen en met extreme regenval zelfs noodzakelijk is. Het wonen op een dergelijke locatie midden in de natuur, tussen de bergen, met het dorp Jalón op ruim 20 autominuten, Benissa op 30 autominuten, zonder winkels voor de eerste benodigdheden nabij en met een beperkte bereikbaarheid van mobiele telefoon, maakt deze woning niet voor elke bewoner geschikt, waardoor wij graag, voordat wij een bezichtiging inplannen, eerst een intakegesprek willen hebben.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 12 maanden
• Borgsom: 2 maanden huur
• Kantoorkosten: 1 maand huur
• U dient vast inkomen te kunnen overleggen

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten. De huurprijs is exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Details

Status : Uniek!
Referentie : 070901
Prijs :  450
Prijskwalificatie : Huurprijs per maand
Objecttype : Casa de Campo
Plaats : Benissa
Zone : Bernia
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Verdiepingen : 2
Bebouwing m2 : 90 m2
Perceel m2 : 7000 m2

Kenmerken

Huidige staat : Nieuwstaat
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Eigen terrein
Uitzicht : Bergen, zee
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 40 autominuten
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Bergzicht
Open haard
Panoramisch uitzicht
Parking
Tuin
Vrij uitzicht
Zeezicht

Maak een afspraak


Afspraak voor bezichtigingAfspraak op kantoor


JaNeePensioen

Wij nemen uw verzoek uitsluitend in behandeling als alle velden volledig en juist zijn ingevuld. Met verzending gaat u akkoord met al het bepaalde in ons Privacybeleid.Openingstijden kantoor

Dinsdag tot en met zaterdag tussen
09:30 uur en 13:30 uur.
Buiten deze uren alleen op afspraak.


Copyright © 2020: Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden. · Privacybeleid & Disclaimer

error: Copyright Benicasa