Skip to content
 1.500 per maand

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 070926

Herenhuis met een oppervlakte van ruim 700 m2, gesitueerd in het historische centrum van Pego, op loopafstand van alle faciliteiten en slechts 10 autominuten van het strand. De woning heeft 3 verdiepingen en beschikt over 8 slaapkamers, 2 badkamers, een complete keuken en een woonkamer met open haard. De begane grondverdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers, woonkamer met open haard, toilet, keuken en een binnenplaats van 60 m2 met een veranda en toegang tot de garage. De eerste verdieping bestaat uit zes slaapkamers, volledig uitgeruste keuken, badkamer, woonkamer en terras. De tweede verdieping is een open ruimte en van daaruit heeft u toegang tot het speelse torentje. De gevel is onlangs gerestaureerd en beide kamers en lounges liggen aan de buitenzijde, hebben grote ramen en balkons met direct licht. De woning wordt ongemeubileerd verhuurd. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

Indien u het pand voor commerciële doeleinden wenst te huren is het belangrijk te weten dat behalve het vestigen van een kantoor, overige commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld een hotel, vakantie-appartementen of horecagelegenheid, door de eigenaar niet wordt toegestaan. Dit is alleen mogelijk indien u het pand koopt. Meer informatie over de aankoop van dit unieke object vindt u hier.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 12 maanden
• Borgsom: 2 maanden huur
• Kantoorkosten: 1 maand huur
• U dient vast inkomen te kunnen overleggen

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten. De huurprijs is exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Details

Referentie : 070926
Prijs :  1.500 per maand
Objecttype : Herenhuis
Soort bouw : Bestaande bouw
Plaats : Pego
Zone : Centrum
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 8
Badkamers : 2
Verdiepingen : 3
Bebouwing m2 : 700 m2
Perceel m2 : 0 m2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Privé garage
Uitzicht : Bergzicht
Oriëntering : Zuid
Afstand tot de zee : 10 minuten
Energielabel : In afwachting

Speciale condities

Speciale condities

✔ Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar
✔ Gemeubileerd huren is niet mogelijk

Uitrusting

Balkon
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Garage
Inbouwkasten
Ommuurd
Open haard
Patio
Schuur
Terras
Tuin
Wasmachineruimte
Zolder
Maak een afspraak
Ja, ik wil graag een afspraak maken om dit object bezichtigen en ik heb het privacybeleid gelezen.


▼ VOOR U GESELECTEERD ▼

Copyright © 2020: Benicasa S.L. · Alle rechten voorbehouden

error: Copyright Benicasa