Skip to content
 850

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 070941

Vrijstaande, geheel gerenoveerde villa met een bebouwde oppervlakte van ruim 250 m2, uniek gesitueerd op het plein van het klooster van Pinos (Ermita de Pinos), Benissa. De woning is gelegen op een perceel van ongeveer 650 m2 en beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, complete keuken, woonkamer met landelijk ontworpen open haard, separate eetkamer welke van de woonkamer is afgescheiden middels een boogconstructie en een overdekt terras van 15 m2 waar ook de wasmachine staat. Verder beschikt de woning over centrale verwarming (stookolie), airconditioning (warm/koud) in de woonkamer en hoofdslaapkamer, privétuin en panoramisch uitzicht op de bergen en de vallei. De woning wordt gemeubileerd verhuurd. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

De wijk Pinos is een kleine buurtschap in de gemeente Benissa en is gelegen op ongeveer 20 autominuten van de dorpskern van Benissa en 35 autominuten van de kust. Deze locatie is met name geschikt voor personen die willen wonen op een rustige, enigszins afgelegen locatie, in het mooie achterland van de Costa Blanca.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 12 maanden
• Borgsom: 1 maand huur
• Kantoorkosten: 1 maand huur
• U dient vast inkomen te kunnen overleggen

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten. De huurprijs is exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Delen mag altijd...

Details

Referentie : 070941
Prijs :  850
Objecttype : Villa
Plaats : Benissa
Zone : Pinos
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Bebouwing m2 : 250 M2
Perceel m2 : 650 M2

Kenmerken

Huidige staat : goed
Tuin of terras : Privé tuin
Parking : Openbaar
Uitzicht : Bergen en tuin
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Barbecue
Bergzicht
Bergruimte
Centrale verwarming
Inbouwkasten
Ommuurd
Open haard
Panoramisch uitzicht
Parking
Terras
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte

Maak een afspraak

644 properties

  De velden met een * zijn verplicht.  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2022 Benicasa Costa Blanca S.L. · Alle rechten voorbehouden

  Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?