Skip to content
 400

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 070954

Restaurant in Ibizastijl met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 150 m2, gesitueerd in het commercieel centrum van de grote woonwijk Cumbre del Sol. Het pand beschikt op dit moment over 55 zitplaatsen binnen en de mogelijkheid tot bijna hetzelfde aantal op het overdekte terras. Verder beschikt het pand over 1 damestoilet, 1 heren toilet (tevens invalide toilet), een bar waar alle voorzieningen aanwezig zijn, een volledig ingerichte keuken, binnenbarbecue, groot magazijn en airconditioning.

Vanaf het terras van 50 m2, waarvoor de huurder geen terrasrechten hoeft te voldoen, heeft de bezoeker panoramisch zeezicht en kan men zelfs bij helder weer Ibiza zien liggen. In het commercieel centrum is ondermeer een grote, drukbezochte supermarkt gesitueerd, alsmede enkele kleine winkels en kantoren. Voor het pand is een parkeerplaats gelegen waar de bezoekers van het commercieel centrum hun auto kunnen parkeren. Dit object heeft een enorm potentieel voor de juiste uitbater.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 5 jaar
• Borgsom: € 850,-
• Kantoorkosten: € 850,-
• Overnamekosten: € 20.000,-

De maandelijkse huur wordt jaarlijks als volgt verhoogd:
Eerste jaar: € 400,- per maand
Tweede jaar: € 525,- per maand
Derde jaar: € 650,- per maand
Vierde jaar: € 770,- per maand
Vijfde jaar: € 850,- per maand
Na het vijfde jaar kan de huur jaarlijks verhoogd worden volgens de dan geldende index.

De genoemde overnamekosten zijn bedoeld als uitgestelde overname van de inventaris. Pas nadat de huurder de minimaal gestelde huurperiode van 5 jaar gecompleteerd heeft, komt de inventaris in bezit van de huurder. Bij noncompletering van de minimale huurperiode is de eigenaar niet verplicht tot enige restitutie van voldane betalingen.

Eventuele service- en gemeenschapskostenkosten, BTW over de huurprijs, afvalophaal, belastingen, water, elektriciteit, gas, telefoon, enz., zijn niet inbegrepen in de genoemde huurprijs. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Delen mag altijd...

Details

Referentie : 070953
Prijs :  400
Objecttype : Restaurant
Plaats : Benitachell
Zone : Cumbre del Sol
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 150 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : goed
Tuin of terras : Terras
Parking : Openbaar
Uitzicht : Zeezicht, Ibiza
Oriëntering : Zuid-oost
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Bar
Barbecue
Bergruimte
Busstation
Panoramisch uitzicht
Parking
Terras
Vrij uitzicht
Zeezicht

Maak een afspraak

644 properties

  De velden met een * zijn verplicht.  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2022 Benicasa Costa Blanca S.L. · Alle rechten voorbehouden

  Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?