Skip to content
Verhuurd!
 800 per maand

Toevoegen aan uw favorieten

Ref.: 070978

Volledig ingericht restaurant met een bebouwde oppervlakte van ruim 200 m2, gesitueerd aan een drukke, doorgaande weg aan de rand van het historisch centrum. Het pand beschikt op dit moment over ongeveer 65 zitplaatsen binnen en de mogelijkheid tot globaal 40 zitplaatsen op het privéterras. Verder beschikt het pand over 1 damestoilet (tevens invalide toilet), 1 heren toilet, een grote bar, bijna volledig ingerichte keuken, magazijn, berging, meubilair en airconditioning.

Voor het gebruik van het terras hoeft de huurder geen terrasrechten te voldoen aan de gemeente. Het restaurant is op de hoek van een galerij gelegen met daarin enkele bedrijven, welke onderdeel uitmaken van een groot wooncomplex met meerdere appartementen. Het centrum van Calpe en het strand zijn op ongeveer 5 minuten afstand gelegen. In de directe omgeving is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig, alsmede een parkeergarage. Dit object heeft een enorm potentieel voor de juiste uitbater.

Huurcondities:
• Minimale huurperiode: 1 jaar
• Borgsom: 2 maanden huur
• Huurgarantie: 6 maanden huur
• Kantoorkosten: 1 maand huur

Indien gewenst is onlangs aangeschafte apparatuur (onder andere een grote koel- en vriesinstallatie, een oven, tapa-vitrine en wijnkasten), diverse serviesgoed, glaswerk, bestek en 6 grote terrastafels over te nemen voor € 25.000,-.

Service- en gemeenschapskosten zijn in de maandhuur inbegrepen. Kosten voor afvalophaal, gebruik van water, elektriciteit en gas, telefoon, belastingen en BTW over de huurprijs, etc. zijn niet inbegrepen in de genoemde huurprijs. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Details

Referentie : 070978
Prijs :  800 per maand
Objecttype : Restaurant
Plaats : Calpe
Zone : Historisch centrum
Provincie : Alicante
Slaapkamers : 0
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 200 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Tuin of terras : Terras
Parking : Openbaar
Energielabel : In afwachting

Uitrusting

Airconditioning
Bar
Bergruimte
Busstation
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Terras
Treinstation

Maak een afspraak

705 properties


  De velden met een * zijn verplicht.


  VOOR U GESELECTEERD

  Copyright © 2021 Benicasa Inmobiliaria · Alle rechten voorbehouden

  error: Copyright Benicasa
  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, mijn naam is Jacqueline. Waarmee kan ik u helpen?